(Ospravedlňujem sa ak tu niečo podobné je)
Mala som druhú hodinu teórie v autoškole a inštruktor hneď vyhukol, že nabudúce máme doniesť tú zdravotnú kontrolu a naplánujeme si jazdy, skoro ma porazilo, myslela som, že preberieme trochu viac hodín teórie, a
my sme mali najprv asi 30 hodín teórie, neviem už, a až potom sme mohli ísť na jazdu...no a otázky sa každý učil len z netu...z knihy som si nič nepozerala, keď si vypracuješ všetky, tak to dáš v pohode ja som z malého mesta, kde nemáme ani električky, takže jazda nebola veľmi ťažká
z teórie na skúšku úplne postačí prejsť si testy, prvýkrát na cvičisku si sadol za volant inštruktor a všetko mi ukázal čo a ako mám robiť, takže sa nemáš čoho báť a na prvých jazdách so mnou plne spolupracoval inštruktor, ako ja hovorím na prvej jazde len točíš volantom a hádžeš smerovky, ostatné robí on
@kikki Ja som nemal ani prvú hodinu teorie a už som rezal do vedlajšieho mesta s inštruktorom a nebol som ani na cvičisku. nvm co stresujes uzi si jazdy
tu knihu som sa neucil len som si na nete robil testy
a prvu jazdu som mal hned v premavke pocas spicky
ale na aute s automatom potom uz normalne s manualom
takato tema tu este nebola takze v pohode, knihu vyhod do kokotova prec, test spravis ak si budes robit online testy na internete, ja osm si robil dva dni pred skuskami setky testy, otazky sa len opakuju, niektore viac niektore menej. A co sa tyka soferopvania tak nato si tam predsa isla nie? na cvicisko idete preto aby si nenayebala do ludi tam ti ukaze ako sa rozbehnut atd. ak ti to pojde tak ok pojdete jazdit, ak ti to nepojde tak by sa ti mal dlhsie venovat ak to neni kokot. ja som sa na cvicisku na prvej jazde 3 razy rozbehol, ukazal nam motor, kvapaliny atd a to bolo setko. na druhej jazde som isiel na take parkovisko vedla cesty rozbehol som sa dva razy zastavil hovori ze ok ideme jazdit a slio sme jazdit. Ziadny problem. Instruktor ma v aute tiez pedale tak ak nieco dojebes alebo pojdes kam nemas on ti zastavi alebo chyti volant atd. Aj rozbehnut sa za teba moze ak zastavis v nejakej frekventopvanej krizovatke takze podla mna smelo do toho. Inak by sa asi mal vymysliet na birdzi FAQ kde by bola napr. aj tato otazka a k nej napr. moja neuveritelne dobra odpoved takze @admin dotoho
ja som robil vodičák v BA, najprv 2hod teórie na úvod...a hneď najbližšie jazda...na opustenej ceste sa rozbehnúť zastaviť a cúvaním sa otočiť...a po 30min sme išli hneď do premávky.....a k tej teórii povedali nám že odkiaľ-pokiaľ sú naše testy (podľa paragrafov samozrejme) značky a križovatky už poznám od malička asi ja som si čítal tie paragrafy, k tomu som si robil tie testy a tak no...a skúšky boli pohodička, aj keď mal som obavy aby som nepohorel na testoch náhodou
Tak ja som poctivo prečítal skoro všetko z tej dopravnej biblie. A už sa to podľa nariadení pre autoškoly nerobí tak, že je najpr viac hodín teórie, potom trenažér a až potom jazda? Divné. No nič, už dávno viem, že autoškoly chcú len čo najrýchlejšie spraviť biznis, aby mohli otvoriť novú triedu. Potom to aj tak na našich cestách vyzerá. Autoškola dopravákovi pomastí vrecko a všetci ako zázrakom prejdú. A potom si na inzeráty píšu "100%/Vysoká úspešnosť našich žiakov pri testoch."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.testynavodicak.sk/...
a prvu jazdu som mal hned v premavke pocas spicky
ale na aute s automatom potom uz normalne s manualom
a testy samozrejme stacia...aj 2 dni pred skuskami