no. 1: dá sa to spraviť za mesiac, mesiac a pol, ja ju napríklad robím už 5 mesiacov a ešte mi chýba 13 jázd. Whoop whoop
Podľa mňa taká jeseň alebo jar je najlepšia, cez zimu sa ti nikam nechce trepať, chceš byť doma a je veľa učenia a cez leto sa ti nechce nikam trepať lebo chceš byť vonku, na dovolenke a tak.
mne to trvalo tri mesiac.e a ano podla mna je dobre robit si to v nepriaznivych podmienkach lebo ucit sa v lete cez stale svetlo a krasne cesty, no neviem jak sa ti potom bude jazdit ked sa o druhej stmieva a na cestedva metre snehu
@tosom ako ti môže chýbať 13 jázd, keď odjazdiť máš celkovo 12 ?
a mne kurz trval cca 3 mesiace .
Je pravda , že cez zimu si skúsiš sneh aj všetko, ale zas nevidíš napríklad čiary na ceste a to mne zo začiatku robilo problém ten odhad vzdialenosti, takže som bola rada, že neboli zasnežené napr.
Budeš to mať trošku ťažšie cez zimu ale aspoň si to skúsiš s inštruktorom .
asi začnem niekedy v októbri, to už nebude pekne (akoby vôbec toto leto aj bolo..) a pritom to nebude snáď ešte nejaké fatálne každopádne ďakujem za rady
@abbey4real hej rátam s tým podľa mňa je to aj dobre, veď by som niekoho zabila takto sa aspoň budem snažiť jazdiť čo najlepšie, aby mi po 18-ke tato požičiaval auto samej a nebudem musieť počúvať jeho ďalšie blbé komentáre
@alohomora to budeš počúvať podla mňa aj tak ja to aspoň tak mám, vek s tým nemá nič, som proste ich dieťa a boja sa, že sa na najbližšej križovatke zabijem
Trva to podla toho ako sa dohodnes s instruktorom [ apson u nas] hodiny mi trvali asi 2 mesiace tomu sa nevyhnes jedine ze nebudes chodit a jazdy som si dal na jeden tyzden takze za tyzden som si odjazdil a hned som mal termin na skusku cize da sa. Jeden kamarat robil u znamej tyzden ale to je vynimka ked poznas skolitela a ide ti to.
a k 2. ja som tiez robil na zimu lebo cez skolu som aspon chodil na jazdy robil som minulu zimu/jesen a ja som poriadne ani nemal snaaah ale inak je to jedno podla mna kedy robis len mne napr na jednej jazde prsalo+bola tma a na ceste som videl picu a ne ciary tak som si ich domyslal ale to je normalne jedina nevyhoda co sa zimy tykala bolo to ze na skuskach mrzlo a ja som nemal poriadne boty tak mi bola zima inak je to jedno, vela stastia
Trvá to toľko ako sa dohodneš s inštruktorom. Štandard je ale nejaké cca 3 mesiace tuším.
Áno je oveľa lepšie robiť si kurz v zime. Vyskúšaš si nepriaznivé podmienky sneženie, poľadovicu so skúseným inštruktorom a ten ťa lepšie pripraví akoby si mala ísť na sneh sama. Aj keď napr. s rodičmi...inštruktor je inštruktor. Ja som robil v zime a môžem doporučiť.
@10 pokiaľ ja viem tak keď spravíš napríklad v.o. 4 mesiac 17 rokoch tak môžeš jazdiť od 18. ale keď spravíš napríklad v 8 mesiaci 17 tak už tuším 3 mesiace ešte v 18 musíš jazdiť so sprevodcom. A ako som mal ja 18 tak presne 00,01 som išiel jazdiť ale po roku som sa dozvedel že som mohol jazdiť až na druhý deň.
A k otázke 1 ja som robil vodičák cca 1 mesiac.
a k otázke 2 podľa mňa to je jedno dôležíté aké budeš mať auto lebo keď budeš mať ničo silné a také čo necítiš cestu tak budeš jazdiť tak že si nebudeš proste nič cítiť iba že 100 v meste čo to je. Ale keď budeš mať niečo malé do mesta ako ja tak keď pôjdeš 100 a bude nejaká jama alebo niečo tak áááááááááááááá
z vlastnej skúsenosti... robil som vodičák cez zimu, je to lepšie ako cez leto... fakt si vyskúšaš horšie podmienky atď... trvá to cca 2 mesiace a tiež je dobré si ho spraviť čo najskôr.. tiež som robil na 17tku... potom rok pojazdíš s rodičom alebo s kým, nazbieraš skúsenosti a od 18tky môžeš smelo sama
DOMINANT určite nie! Dala som sa zlákať dobrým autom, kvázi výhodnou cenou a mladými inštruktormi, a oľutovala som to! Namiesto dohodnutého "rýchlokurzu" som autoškolu robila vyše roka. Na jazdy som sa aj napriek množstvu voľného času dostávala raz za 2 týždne, inštruktor v aute riešil viac telefón ako mňa. Na jazdy meškal, počas mojej 1,5 hod. si vybavoval mnoho vecí súkromných, rodinných, obchodných, alebo si len tak zašiel do obchodu, na kávu, do auto-predajne na prieskum. Z čistého času jazdy som jazdila max 45min. až 1hod. Mnohokrát dohovorenú jazdu presunul až keď som bola na ceste. Nedvíha telefóny! Klame! 4x mi povedal, že som prihlásená na určitý termín, a vždy 1 deň pred daným dňom mi poslal sms, že "komisár si zlomil nohu/ na polícii majú kontrolu z ministerstva/ nie je si mnou istý/ zomrel mu niekto z rodiny- preto sa termín presúva, pričom je to klamstvo, pretože som si na polícii zisťovala, že som nebola prihlásená na skúšku ani raz. Dozvedela som sa, že mu už 2x vzali licenciu. Na skúšku som čakala 5 mesiacov, a to bez jázd! Potom sa človek cíti jemne povedané dosť nahovno, keď sa má s nulovým cvikom dostaviť konečne na skúšku. Prišla som o nervy! Neprajem im zle, ale neželám nikomu, aby sa takto psychicky dokaličil u nich. Jediným pozitívom bolo, že na mňa inštruktor počas jázd nebľakal, ale to len preto, že sa ma ani neunúval sledovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Podľa mňa taká jeseň alebo jar je najlepšia, cez zimu sa ti nikam nechce trepať, chceš byť doma a je veľa učenia a cez leto sa ti nechce nikam trepať lebo chceš byť vonku, na dovolenke a tak.
2. podľa mna to je jedno
a mne kurz trval cca 3 mesiace .
Je pravda , že cez zimu si skúsiš sneh aj všetko, ale zas nevidíš napríklad čiary na ceste a to mne zo začiatku robilo problém ten odhad vzdialenosti, takže som bola rada, že neboli zasnežené napr.
Budeš to mať trošku ťažšie cez zimu ale aspoň si to skúsiš s inštruktorom .
my sme mali 12 dvojhodinových a bolo to ešte tento rok takže tak.
A držím palce pri skúškach
2. robila som v zime, v snehu, v dazdi .. je to lepsie podla mna
a k 2. ja som tiez robil na zimu lebo cez skolu som aspon chodil na jazdy robil som minulu zimu/jesen a ja som poriadne ani nemal snaaah ale inak je to jedno podla mna kedy robis len mne napr na jednej jazde prsalo+bola tma a na ceste som videl picu a ne ciary tak som si ich domyslal ale to je normalne jedina nevyhoda co sa zimy tykala bolo to ze na skuskach mrzlo a ja som nemal poriadne boty tak mi bola zima inak je to jedno, vela stastia
Áno je oveľa lepšie robiť si kurz v zime. Vyskúšaš si nepriaznivé podmienky sneženie, poľadovicu so skúseným inštruktorom a ten ťa lepšie pripraví akoby si mala ísť na sneh sama. Aj keď napr. s rodičmi...inštruktor je inštruktor. Ja som robil v zime a môžem doporučiť.
2. a myslím že to je lepšie si to spraviť cez zimu...
Ak by si mala ďalšie neaké otázky ohľadom autoškoly, v kľude mi napíš správu, rád odpoviem
A k otázke 1 ja som robil vodičák cca 1 mesiac.
a k otázke 2 podľa mňa to je jedno dôležíté aké budeš mať auto lebo keď budeš mať ničo silné a také čo necítiš cestu tak budeš jazdiť tak že si nebudeš proste nič cítiť iba že 100 v meste čo to je. Ale keď budeš mať niečo malé do mesta ako ja tak keď pôjdeš 100 a bude nejaká jama alebo niečo tak áááááááááááááá