Zaregistrovala som sa do avonu že si budem objednávať kozmetiku a dnes mi kamarátka povedala že jedna jej známa používala veci z avonu a veľmi sa jej zhoršila pleť a vlasy. Je tu niekto kto používa tú kozmetiku dlhodobo ? Je to pravda ? Ja tomu veľmi neve
ja som si odtiaľ pár vecí objednala a mám pocit, že sú aj strašne nekvalitné, čiže už nikdy viac....po tomto by som aj tomu, čo hovorí tvoja známa, verila
podľa mňa záleží od konrketneho človeka , lebo niektorí ľudia maju citlivejšiu pleť. ja nemám s avonovou kozmetikou žiadny problém. zvyknem si objednávať sprchévý gel a telový sprej. a ako vravím, nič mi neni...
ja používam veľa výrobkov z Avonu ale napríklad na pleť nemôžem mať ich tie výrobky lebo mi nerobia dobre ale ich šampón na vlasy aj s kondicionérom je veľmi dobrý. Tiež často objednávam laky na nechty a skúsila som aj voňavu a veľmi sa mi páči lebo vydrží poriadne dlho
podľa toho ktorú kozmetiku máš na mysli. sprchovacie a šampóny sú v pohode, z dekoratívnej čo to tiež ale o kvalite pri väčšine produktov na pleť sa hovoriť nedá, lepšie zoženieš v obyč dm-ke aj za takú istú cenu. ak nemáš bezproblémovú pleť tak by to boli zbytočne vyhodené peniaze, radšej investuj do biodermy atď.
Mama jeden cas robila v avone a doma sme vtedy nemali kozmetiku inej znacky, ci uz slo o pletovu kozmetiku, sampony, alebo sprchace.... Plet ani vlasy to nezhorsuje, no rozhodne by som to kvalitnou kozmetikou nenazyvala....
nemala som zatiaľ s avonom problém.
je pravda že takmer všetko čo mám z avonu je planet spa ale i tak si nemyslím že je to zlá kozmetika.
tie maslá na telo od planet spa božsky voňajú a človek sa po nich cíti hebký ako batoľa
laanie@ je to veľmi individuálne tak ako so všetkým... napr. na pery nonstop môžem dávať len hojivý zázrak z oriflamu a nič iné lebo by mi opuchli darmo by mi niekto hovoril že nejaký balzam je nevime aký úžasný.... kozmetiku mám rôznu a moja skúsenosť s avonom je asi taká kedysi som z neho mala pleťovú masku už ale neviem aká to bola a mala som na ňu alergickú reakciu, na druhej strane sú veci napr šampón na zväčšenie objemu a výrobky planet spa na ktoré nedám dopustiť a to ich používam fakt dlho, šampón minimálne 8 rokov... je fakt že odvtedy sa trošku pár krát zmenil ale aj tak mi zo všetkých čo som skúšala mimo avonu sedí najviac a nedám naň dopustiť
podľa mňa je to veľmi individuálne ...mne napríklad takmer každý odličovač očí čo som vyskúšala nerobil dobre, až na ten z avonu, na ktorý nedám dopustiť.
tak isto mám rada ich laky na nechty - pekné farby, dobrá výdrž.
používala som aj šampóny značky AT kedysi, boli super, ale potom zmenili obal a asi aj zloženie a už mi vôbec nesedia. Ale opäť - na kondicionér z tejto rady nedám dopustiť.
krémy na pleť z radu solution som tiež mala dosť dlho a bola som spokojná. Našla som si aj svoje veci ako make-up, očné tiene, rúže, s ktorými som spokojná.
Ale čo je pri avone dôležité:
Avon nie je jedna značka - v tom katalógu sú výrobky z rôznych rád - či krémy, či šampóny alebo dekoratívna kozmetika - sú tam rady z ktorých nechcem nič a sú tam rady, ktoré sú proste lepšie.
takže ja by som to hneď tak neodsudzovala ... skús dať tomu šancu, popozerať si na konkrétny výrobok nejaké recenzie ak si ho vyhliadneš a skúsiť... kozmetika kamoške nesadla, tebe môže hoc je to iba avon - poznám ľudí, čo aj tú slávnu biodermu hodili do koša a už ju nechcú ani vidieť.
1000 druhov vyrobkov na akukolvek cast tela a odsudit vsetky kvoli znacke yea
rymnarym
kazdemu typu pleti/vlasov sadne nieco ine predsa.kazdy bude spoko/nespoko inak
myslim si,ze stale rozumnejsie toto ako kupovat veci z drogerii :ble: :ble:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
je pravda že takmer všetko čo mám z avonu je planet spa ale i tak si nemyslím že je to zlá kozmetika.
tie maslá na telo od planet spa božsky voňajú a človek sa po nich cíti hebký ako batoľa
tak isto mám rada ich laky na nechty - pekné farby, dobrá výdrž.
používala som aj šampóny značky AT kedysi, boli super, ale potom zmenili obal a asi aj zloženie a už mi vôbec nesedia. Ale opäť - na kondicionér z tejto rady nedám dopustiť.
krémy na pleť z radu solution som tiež mala dosť dlho a bola som spokojná. Našla som si aj svoje veci ako make-up, očné tiene, rúže, s ktorými som spokojná.
Ale čo je pri avone dôležité:
Avon nie je jedna značka - v tom katalógu sú výrobky z rôznych rád - či krémy, či šampóny alebo dekoratívna kozmetika - sú tam rady z ktorých nechcem nič a sú tam rady, ktoré sú proste lepšie.
takže ja by som to hneď tak neodsudzovala ... skús dať tomu šancu, popozerať si na konkrétny výrobok nejaké recenzie ak si ho vyhliadneš a skúsiť... kozmetika kamoške nesadla, tebe môže hoc je to iba avon - poznám ľudí, čo aj tú slávnu biodermu hodili do koša a už ju nechcú ani vidieť.
rymnarym
kazdemu typu pleti/vlasov sadne nieco ine predsa.kazdy bude spoko/nespoko inak
myslim si,ze stale rozumnejsie toto ako kupovat veci z drogerii :ble: :ble: