Sewas, uz dlhšiu dobu mám túto žltú horúčku, chcem se spytat, či niekto nemá nejaké ázijské(činanky, japonky to je jedno kamarátky v okolí BA. Páčia sa Vám? Poznáte nejaké osobne? Kde nejaké môžem nájsť v BA? Chcel by som nejakú zbaliť, no nejak ich t
Mam tu korejske kamaratky a ano pacia sa mi, no hlavne su to uzasne osoby... Kazdopadne ak si myslis, ze zbalit aziatku je jednoduche, tak si na omyle. Vela z nich nema zaujem o europanov a ak aj hej, tak sa musis velmi snazit aby si si ziskal ich pozornost (a doveru)...
vraj aziatky su vacsinou dost na prachatych europanov, takze ak nemas drahe auto, byt, poriadnu pracu, tak netusim, ci si budu chciet s tebou zacat..ale skusit mozes kazdopadne
@tommyhot ved prave...a kto sa o nu LEPSIE postara? chlap, co sa vozi na fabii, ma 2-izbovy byt alebo niekto, kto sa vozi na BMW a ma vilu s bazenom?...si fakt myslis, ze aziatka skoci za prvym chlapom, co by ju uzivil a ani by si nevyberala, neporovnavala??
@tommyhot nemusi...za tie peniaze sa aziatka postara aj sama o seba ...inac nechapem preco to pises akoby ony boli nejake nesamostatne bytosti, ktore potrebuju chlapa, aby sa o ne mal kto "starat"...teda v akom zmysle si to myslel, ze postarat??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
poznam, pacia
aj by som sa pridal , strašne ma vždy lákalo spoznať nejakú cudzinku, počuť ju jak komolí slová a pokecať s ňou