ja nakupujem zvycajne len oblecenie a to len v 4-5 obchodoch, takze to az tak vela casu nezaberie. ale pokladam za celkom uzitocne, ked je pri tom aj moj drahy, ved aspon mi moze povedat, ci sa mu to paci alebo nie, popripade mi ukazat nieco, co sa jemu paci.
ked mas takyto pristup, tak dufam, ze potom svoju partnerku nekomentujes s tym, ze sa ti polka jej satnika nepaci - mohol by si si za to sam.
Ja nakupovať neviem. Asi som nezdedila potrebný gén, ale keď mám behať po obchodoch dlhšie ako hodinu, začne ma bolieť hlava a strašne sa unavím. Iná vec je, keď mám nakupovať knihy
Som žena a nenávidím nakupovanie namiesto toho idem dakde na futbal na nákup idem fakt keď mi, ako povedala mama "tečie do topánok" teda..ak je to už fakt súrne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
k téme: NEZNÁŠAM NAKUPOVANIE!!!!!!
k téme, ja osobne nenakupujem rada
čo vám už načisto preplo?
ked mas takyto pristup, tak dufam, ze potom svoju partnerku nekomentujes s tym, ze sa ti polka jej satnika nepaci - mohol by si si za to sam.
ja nakupovanie neobľubujem, takže ich asi ani nespoznám.
a necítim sa ukrátene
jedlo nakupujem rada a aj drogériu ale oblečenie nie.
ja chodím do obchodu len keď viem, čo chcem alebo potrebujem.
aj minule som chcela len košeľu a bundu. tak som vošla, skúsila, kúpila a odišla.
Jediný obchod, v ktorom by som dokázala stráviť aj hodiny je kníhkupectvo...
Nakupovanie oblečenia neznášam...
ja idem radšej do elektra a obzerám tam notebooky, televízory, zrkadlovky a tak DD