taká babička, susedka, ktorá nosí mojej 3 ročnej sestre koláčiky ma vydelaa nenamalovanú tak ma zaviedla do jej raja bylinkových tinktúr u nej doma hneď mi naordinovala akúsi arniku neviem akú
no tka a teraz sa dostávam k pointe...a povedala mi že keď bola mladšia tka po dlhom čase stretla svoju známu... mohla mať okolo 40tky a skoro žiadne vrásky...sa jej spýtala z údivom že čo to? a ona že sa odmali natiera len detským olivovým olejom a nič iné
tak ten si pôjdem na ďalšiu výplatu kúpiť... každopádne skús je to olej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
no tka a teraz sa dostávam k pointe...a povedala mi že keď bola mladšia tka po dlhom čase stretla svoju známu... mohla mať okolo 40tky a skoro žiadne vrásky...sa jej spýtala z údivom že čo to? a ona že sa odmali natiera len detským olivovým olejom a nič iné
tak ten si pôjdem na ďalšiu výplatu kúpiť... každopádne skús je to olej
(a na to, že sa dožila takmer stovky veru nebola až taká zošúverená
No olej moze byt dobry ako @1pise , ale celkovo skor vsetko co obsahuje antioxidany a podobne. Napriklad ten odpad zo zeleneho, cierneho caju, z kavy.
Pripadne maska: Rozmagaj si mango, sladky zemiak, pripadne este do toho daj aj med a daj si to na tvar, to je tiez taka domaca maska. A vela dalsich.
Napriklad aj keby mas kavovnik, tak niekolko listou posekaj pomagaj a nanes na tvar.