Napisem zlateho, muzi mi tu napisu, ze to nie je pravda, ze realne by som si vybrala bohateho, ze nemam klamat.
Napisem bohateho, muzi mi tu napisu, ze som typicka zlatokopka ako kazda zena.
Napisem pekneho, muzi mi tu napisu, ze jasne, lebo som typicka mrcha, co pozera len na vzhlad a velke svaly(pop. penis) a nezaujima ma vnutro a povaha.
Napisem drsneho, muzi mi tu napisu, ze jasne, lebo som typicka zena co si vybera bad boya co ju bije a nevazi si ju. Miesto toho aby som si vybrala nejakeho "dobreho" muza (podla nich dobreho).
Je ten zlatý 100% Au? Aspoň dvanásťkarátové?
Lebo za takých asi viac ako 70kg zlata by som si vedela vyžiť a vlastne možno dali uplatiť aj nejakí živí a normálni, aby mi robili spoločnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Napisem bohateho, muzi mi tu napisu, ze som typicka zlatokopka ako kazda zena.
Napisem pekneho, muzi mi tu napisu, ze jasne, lebo som typicka mrcha, co pozera len na vzhlad a velke svaly(pop. penis) a nezaujima ma vnutro a povaha.
Napisem drsneho, muzi mi tu napisu, ze jasne, lebo som typicka zena co si vybera bad boya co ju bije a nevazi si ju. Miesto toho aby som si vybrala nejakeho "dobreho" muza (podla nich dobreho).
alebo inteligentneho? to vam tam nechyba? viem ze sa z toho nenajete ale ten ma v sebe potencial
Tu také niečo chýba
Lebo za takých asi viac ako 70kg zlata by som si vedela vyžiť a vlastne možno dali uplatiť aj nejakí živí a normálni, aby mi robili spoločnosť