Ako by ste zareagovali, kebyže vás na ulici, chalan rovnakého veku zastaví, pozdraví a začne vás kvázi ''baliť'' a spýta sa vás či mu nedáte váš facebook?
Dali by ste mu Facebook alebo číslo? Poslali by ste ho do riti alebo by ste s ním pokecali? Aká
mne sa to stalo asi dvakrát .... ale som sa tvárila, že sa niekam ponáhľam, alebo som sa slušne ospravedlnila, že nie, sorry...príde mi to osobne trochu vlezlé
vacsinou ignorujem ludi nieco mi vraviacich na ulici, pokial sa teda nepytaju na cestu/cas/whatevr alebo nevravia strasne seriozne (ale nie preto, ze by som bola nejako namyslena alebo co, skor naopak)
no a fb by som uz asi urcite nedala
Neznasam to! A nikdy nedavam.
Jediny chlap ktory ma nejako podobne zbalil, bol ex v Starbuckse, ale to bol najkrajsi a najlepsie obleceny muz akeho som videla....jedine preto som mu dala cislo
no mne sa to už stalo. pokecali sme, fb neviem či som mu dala, už si nepamätám (ale aj tak tam často nechodím takže aj keby, tak moc sa toho o mne nedozvie
ale už v živote to asi nespravím, lebo potom ma doslova že prenasledoval
Ak by mi bol sympatický, tak by som s ním šla radšej na kávu hneď. Nepotrebujem dávať mobil hneď prvému pocestnému ani iný kontakt.
A zasa káva zadarmo vždy padne vhod. 8)
Za babou treba prísť a pekne začať niečím čo "úrčite" bude chápať a pomôže..Takže ..."Ahoj,prepáč že otravujem ale pokazilo sa mi auto,nezacvakala by si mi taxík ?" A máš ju na celý život
Ak by si vypýtal facebook, tak by sa dočkal jasného nie. Ak číslo, tak záleží od okolností a toho, čo je zač. Ale ak si prvý vypýta "môj facebook", asi by som ho zabila už len pohľadom.
random effect....ak natrafis na taku, ktorej sa pacis a je aj dostatocne sebavedoma, tak nie je problem...
@midnight suhlas s tou psychologiou...ja vlastne niekedy sa ani nepytam, a rovno vravim ako oznamovaciu vetu, ze mam cas, tak mozeme zajst tam a tam...zatial je to ucinnejsie ako sa pytat, ci chce ist so mnou
@echoechoecho ale to už je iný kus psychológie, ten môj je ešte taký neinvazívny, len mierne sugestívny, tvoj je už priam manipulatívny, prejavuješ dominanciu tak idú do kolien
to sa mi už stalo a pokecala som, ale vždy ma rozosmeje, keď sa ma niekto spýta ako sa volám a chce počuť celé meno, aby si ma pridal na fb som povedala len krstné... ale aj tak ma našiel
a párkrát som to urobila tak, že keď si odo mňa pýtal niekto číslo, tak som povedala, nech mi on dá svoje a potom som sa mu podľa uváženia ne/ozvala
mna sa raz jeden obeznejsi asi 15 ročny tmavsi mladenec v strede namestia spytal,či s nim nechcem chodiť a to som stála vedla frajera a držali sme sa za ruku
ale sp5 k teme, asi skôr nie, čislo a facebook len tak nedávam cudzim ludom, to by mi musel byt asi uplne najviac sympaticky a musela by som byt nezadana.
ale ak by chcel len tak pokecat ze "hej, cau, ja som tomas, ako sa volas, ako sa mas" a nevyzeral by jak nejaky psychoš, tak by mi nerobilo problem viest konverzáciu v takej priatelskej rovine.
toto tu už bolo X krát a vždy su tu ženy dôležité ,že "kto som ja" a myslia si,že ich rozhovor je vlastne obrovská láskavosť ludstvu ..a potom skutek utek,lebo este ma žiadna baba nikdy neposlala do riti ked som sa prihovoril
ak by bol sympatický tak kľudne.. aj keď mám pocit, že u nás v Detve sa už každý s každým pozná, tak by som asi bola dosť prekvapená ak by ma oslovil chalan v mojom veku, čo by som ho predtým nepoznala
to sa mi stalo asi pred rokom na party že
"ahoj, asi je to moc drzé ale nedáš mi číslo?"
- ale ja som zadaná
po pol hodine: "ahoj, naozaj by si mi nedala to číslo?" tak som dala, aby bol spokojný, pokecali sme, bol veľmi milý, ale som rada že sa neozval ale tak to bolo na party, na ulici neviem, podľa toho či by bol sympatický a či by som bola zadaná
Presne jak @23 proste baby su tu zakomplexovane a snažia sa ze aokoze "ak by sa mi páčil" alebo ze "podľa nálady" a pritom ak sa im aj bezdak spýta tak povedia....
spytala by som sa co potrebuje uz ked by sa so mnou dal do reci a keby povedal ze nic len tak tak by som sa ospravedlnila ze nemam cas ponahlam sa a odisla by som
@drevolp podla toho ako by vyzeral, ako by sa spraval, cudzim na ulici nedavam len tak FB, si myslim, ze tam moze spravit viac skody a dozvediet sa ako z cisla alebo ked tak, tak si vypytam cislo od neho ja otocim to proti nemu
@shoesmaniac asi ti to až tak veľmi fatálne neprekáža, keďže si predsa len jednému na seba kontakt podala.
Je vtipné ako málo stačí k tomu, aby dostal na teba kontakt, na to, že to tak neznášaš.
Povedala by som že to sa mi nestane nikdy, ale keďže nedávno sa stalo tak odpoviem Nebolo to na ulici ale situácia podobná, dala som, potom som síce zistila že je to debil, ale odkiaľ by som to mala vedieť na prvý pohľad? Keby bol sympatický aspoň trocha tak by som dala, tým že to je iba internet, ak si potom nebudeme rozumieť tak ho jednoducho zmažem a hotovo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
no a fb by som uz asi urcite nedala
opakuj po mne
"Chceš moje číslo?"
pozor, nie "NEchceš", musí tam byť "Chceš". A nepýtaš si ty od nej, ale pýtaš sa či ty ona chce tvoje.
Lebo psychológia.
Jediny chlap ktory ma nejako podobne zbalil, bol ex v Starbuckse, ale to bol najkrajsi a najlepsie obleceny muz akeho som videla....jedine preto som mu dala cislo
ale už v živote to asi nespravím, lebo potom ma doslova že prenasledoval
A zasa káva zadarmo vždy padne vhod. 8)
@midnight suhlas s tou psychologiou...ja vlastne niekedy sa ani nepytam, a rovno vravim ako oznamovaciu vetu, ze mam cas, tak mozeme zajst tam a tam...zatial je to ucinnejsie ako sa pytat, ci chce ist so mnou
a párkrát som to urobila tak, že keď si odo mňa pýtal niekto číslo, tak som povedala, nech mi on dá svoje a potom som sa mu podľa uváženia ne/ozvala
ale sp5 k teme, asi skôr nie, čislo a facebook len tak nedávam cudzim ludom, to by mi musel byt asi uplne najviac sympaticky a musela by som byt nezadana.
ale ak by chcel len tak pokecat ze "hej, cau, ja som tomas, ako sa volas, ako sa mas" a nevyzeral by jak nejaky psychoš, tak by mi nerobilo problem viest konverzáciu v takej priatelskej rovine.
"ahoj, asi je to moc drzé ale nedáš mi číslo?"
- ale ja som zadaná
po pol hodine: "ahoj, naozaj by si mi nedala to číslo?" tak som dala, aby bol spokojný, pokecali sme, bol veľmi milý, ale som rada že sa neozval ale tak to bolo na party, na ulici neviem, podľa toho či by bol sympatický a či by som bola zadaná
Je vtipné ako málo stačí k tomu, aby dostal na teba kontakt, na to, že to tak neznášaš.
(samozrejme nie je to on ale strasne je podobny aj podobne obleceny)
ale ako píšem, je to dosť vtipné, že stačí byť pekný a dáš mi číslo.