Nijak. Keď sa mi chce, tak špirála a keď sa mi moc chce, tak korektor na zakrytie jednej červenej škvrny, púder, špirála, linka (to len keď mám náladu) a lesk.
vzdy inak ale ked idem von a nejako dokladne,tak zacnem kremom, potom make-up, puder, ceruzka, spirala, tiene, tekuta linka, masticka na pery ale chodievam aj nenamalovana
ja sa malujem len pri nejakej prilezitosti a samozrejme ,ked rano stiham ...lebo to si vyzaduje skor vstat o 10 minut ,a to sa mi niekedy nechce - ...moje malovanie je korektor a labello ,to je vsetko
kedysi uch. teraz už nie. skutočne, nemám dojem že mi to do školy je treba takže nič. balzam-bezfarebný(karamelový! ak je zima.
a hmm..do mesta linku a špirálu občas mejkap ale v poslednej dobe sa mi ani do mesta nechce som spokojná keď si dám špirálu čakám kedy sa mi prestane chcieť obliekať.
špirala pravidelne, sem-tam tiene a puder, lesk na pery/ruž, fakt vynimočne ceruzka(vraj mi to ide, ale ja sa citim taka zmachlena)....ono to zaleži aj od outfitu. keď som kočka, tak sa primaľujem.
make-up, špirála, ceruzka...........a ak sa mi chce tak aj tien na oči....inak velmi neriešim malovanie a ked nemusím tak sa nemalujem...takže som viac nenamalovaná ako namalovaná
cierna tekuta linka-to ked idem do skoly (v piatok vecer a v sobotu nahrubo spravena cierna ceruzka), cierne riene, bledy make-up, puder, cerveny lesk- ak idem do skoly, ale ak idem von tak cerveny alebo fialovy ruz
v poslednej dobe na to väčsinou kašlem... ak idem kdesi na verejnosť medzi ľudí, čo ma poznajú, ale nie natoľko, aby som pred nimi mohla behať aj strapatá tak (čiže ak idem do školy) tak púder, špirála, pomerne často ceruzka (ale v poslednej dobe sa mi ani to nechce) a ak sa mi náhodou veĺmi chce, tak švacnem na seba aj tiene
Nijako...Make-up a podobné mi iba upcháva pleť a špirála a ceruzka....Špirálu na očiach znesiem len v mailinkom množstve-a načo si ju kôli tej troche dávať,aj tkj mám čierne mihalnice
A ceruzku neznesiem už vôbec.
Po púdri som zase vysušená.
A to je jedno,ja mám seba samú najradšej nenamaľovanú.
skoro nikdy.raz za čas riasenka. ale volakedy mi napadne,že sa pekne namalujem. ale inak to pokladám za zbytočnosť... pleť mám dobrú, oči výrazné,tak netreba hádam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
ale občas mi aj prepne..
menej často: ceruzka, špirála
najradšej: špirála
a hmm..do mesta linku a špirálu občas mejkap ale v poslednej dobe sa mi ani do mesta nechce som spokojná keď si dám špirálu čakám kedy sa mi prestane chcieť obliekať.
špirála a pomáda stále
@Mm47 ale nie,nepokazil
A ty sa ako malujes> prezrad
JAAAAAAAAAAAAAAAJ ja ze taketo nieco
a ja som velky lenivec... tiez sa vobec nemalujem... a nemyslim si ze to spolu suvisi...
A ceruzku neznesiem už vôbec.
Po púdri som zase vysušená.
A to je jedno,ja mám seba samú najradšej nenamaľovanú.