Neviem celkom, ak to nebol fejk, tak nejaký nešťastník,. ktorý svoj footfetish neúspešne vydával za zdravý životný štýl. Veď cekni jeho profil, ešte má nejaké fotky xD
40-41 podľa strihu... dosť ma to ale štve lebo tie topánky nevyzerajú dobre a navyše mám len 170cm a poznám dievčatá čo majú 175-180cm a majú menšiu nohu než ja
Včera som sa presne nad týmto zamýšľala, že mám 177 cm a 39 nohu (v ideálnom vesmíre, kde vyrábajú polovičné veľkosti by mi kľudne stačila 38,5) a príde mi to málo, lebo poznam kopec aj mladších aj nižších dievčat, ktoré majú väčšie nohy.. a teraz sa mi to len potvrdilo podľa vašich komentov Well ale tak ja som celá nejak divná co sa týka môjho tela, takže už ma asi nič neprekvapí
@laurikaaa wow, tak ja keď nakupujem v kamenných obchodoch, tak doslova nikde nemajú polovicne čísla a potom sa furt hnevám, keď mi je 38 malá a v 39 mi lieta noha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
teda v obchodoch 38 ale na nete 38,5
A tiež mam 177cm
mrkni napr sportsdirect, tam ked zadáš že chceš 38,5 tak ich vybehne kopec (aj medzi juniorskými)