tiez mam viacero ale momentalne pouzivam Ifusion d"Iris od Prady a Floru od Gucci. a strasne mam rada Fuel for life od Diesel, z nej mam doma zbierku flakonov ale uz sa mi mina
Ja teraz používam bud Od Bruno Banani - ten je úžasný ,,Not For Everybody"", alebo od Kylie Minoque - ,,Sexy Darling"" a ešte jednu od nej mám ,,Showtime"" a mám ešte aj iné, hotovú parfumériu.... Nestíham to mínať
Ja tu nechcem robit reklamu ale najlacnejsie som nasiel na www.parfums.sk a maju tam toho naozaj vela. Objednaval som tam uz viac krat a posielaju rychlo, GLS kurierom. Postovne je zadarmo. Ku kazdej objednavke vzorka podla vlastneho vyberu zadarmo ako darcek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale momentálne som fanaticky zažratá do tej od Kylie Minogue mňam , keby sa dala piť, tak by som ju určite už pila
@Neposlusnaangie Ty myslíš, takú tú z takou bambulkou plyšovou ? na flakóne myslím
ja mam jednu z oriflame, taku zelenu, neviem co to je=D A obcas slohnem mame Moschino Funny alebo Luciano Soprani Donna.. uzas
a vraj into you od calvina kleina je dobrá...to som počula
potom mam Chupa-chups-ale tu pouzivam v lete
potom mam Adidas-taky ruzovy.. nejaky Rythm ale neviem aky
a este mam Preta Porter
takze toto tak nejak striedam plus milujem vonu MOSCHINO a snad si kupim bud FUNNY alebo HIPPY FIZ