prvú možnosť neberiem z jedného dôvodu, ak mám s niekym byť, musím k nemu čosi cítiť a keď už k niekomu niečo cítim, tak sa mi aj páči, aj keď iným sa nemusí, teda, ak s ním budem, bude sa mi páčiť, ak sa mi nepáči, tak s ním nebudem...
To sa nedá milujem zábavných a vtipných ale nemám rada neslušných, ináč to že niekto fajčí alebo pije (s mierou) neznamená že je neslušný. A nechcem pekného, pekný nevydrží dlho na jednom mieste ak viete čo tým myslím
to ci je chalan drsnak sa nezisti podla toho ci fajci alebo pije...
podla mna aj "slusny" chalan akosi to ty nazvala moze mat svoje chyby a to napriklad ze si v strese zapali cigaretu alebo si pojde sadnut s kamaratmi a vypije si (s mierou).
Drsnak je podla mna chalan ktoremu nerobi problem dat dievcatu facku alebo jej inak ublizovat,a takehoto chalana by som ja v zivote nechcela...
Je jasné že si radšej vezmú drsnáka... to je nepísané pravidlo.... a vážne nejde o to či fajčí alebo či pije...
príklad...
príde chalan za holkou s ružou.... pekne pripravenou básničkou.. a holka ho pošle kade ľahšie...
príde resp. ani nepríde chalan za holkou len jej ukáže prostredník.. a holka sama dokráča.... dievčatá chcú samcov... to je ako v prírode prirodzený výber... pri párení si tiež vyberajú samca nie nejakého ufnukanca
@mielikki fajčenie spôsobuje impotenciu, tak ako že mlieko rakovinotvorné látky v sebe, tak isto ako, že špenát bol do nedávna najväčším zdrojom železa pretože sa pomýlil o 1 desatinnú čiarku... to sú iba sprosté kecy.... 90 ročný dedo je impotent a fajčil tak už ooo asi fajčenie zato môže...
@mielikki mne je to jedno či si budeš robiť srandu alebo nie... fajčenie nieje dobré je zlé to si priznám ale tie posrané bulvárne kecy, že spôsobuje impotenciu nerád počúvam... to máš tak isté ako keď máš mobil vo vrecku... vraj to tiež spôsobuje impotenciu... 90% mladých bude impotentných.. ooo lebo bulvár napísal
@mielikki nemám ani šajnu čo to je za videá nemám chuť ani čas pozerať si to.. a to že to píšu na škatuľkách... dobre tak si to kľudne mysli... a osobne mi to je aj jedno... toľko krásnych detí nemá domov...
no ako nudný chlapec, tak s tým celkom nesúhlasím...veď kto by chcel dakoho furt nútiť aby niečo povedal....a čo sa týka ostatného, že milý a tak - to je základ...a žiadne cigarety...fuj...alebo keď chodí v noci von, len aby sa spíjal...také nemusím...páči sa mi ten dnešný model tínedžera...že ofina doboku, náušnička...ňuňu :3
to co su za debilne moznosti? nech je to inteligent, ktory vie co chce od zivota. gentleman a slusak ale nevadilo by mi ak by chodil raz za cas chlastat s kamosmi na pansku
@hildegarda9 na zaklade coho si myslis, ze si robim srandicky? :/uistujem ta, ze nie. velmi sa mi paci, co mas v profile. je to velmi sympaticke a mne blizke
@hildegarda9 ta bo ja som nikdy nevedel, ze co ti napisat a malokedy dakomu napisem 1., bo furt mam pocit, ze otravujem. a to co tam mam momentalne tak je dost pravdive teda!
@antifunebracka myslis, ze tu chces zavadzat v komentaroch? pretoze nemusim mat stres zo stretnutia niektorych ucitelov, existuje ista nadej,ze piatok by priniesol nieco nove no na druhej strane je to zaciatok vikendu a ten nemam rada...
@98 ja ta nepoznam tak to neviem posudit. ale nenapisal som ze kazdy kto nefajci a nepije je slusny, to je problem vela slovakov ze zle pochopia kontext a potom prekrucaju pointu. btw, Hitler tiez nepil a nefajcil
tie možnosti sú síce zaškatulkované a nie sú úplne presné a blabla...ale aj napriek tomu, ako je vidno aj z toho výsledku...väčšinu žien to ťahá jednoducho k tomu "drsnému" typu..čo nemusí znamenať, že fajčí a pije, skôr si to žena v prvom rade vybaví, ako človeka, ktorý nebude vždy stáť pri jej nohách a splní jej každé želanie, ale bude dominantnejší a možno o neho bude musieť aj zabojovať ...myslím, že to podvedome k takémuto typu ťahá každú ženu, aj keď pre náš život by možno boli lepší milí, dobrí a poslušní muži....drsňáci môžu byť tiež dobrí a milí / ale nie až tak
milého, ale nie príliš....aby mal svoj názor....pekný byť nemusí....vtipný do tej miery, aby sa chytal na môj humor...z čoho vyplýva že asi teda nemusí byť nejako mega najviac vtipný....neslušný byť môže (ak sú teda podla teba alkohol a cigarety "neslušnosť")...na úprimnosti tiež trvám...ale teda je to prazvláštna dedukcia, že pekný a vtipný fajčiar a alkoholik je drsňák
Neviem čím to je u žien, ale nechápem prečo ich to ťahá k tým "drsnejším" chalanom. Dobrý sú iba do tej chvíle pokým nejakému neprepne a nezačne na teba nadávať a nebodaj ti prijebe a po rozchode ti nedá pokoj. Toto je predstava žien pre ideálneho muža? No tak to sme sa na dobre miesto dopracovali. Čo sa vám viac páči? Dostať kvety od milého nie až tak pekného chalana ale obstojného chalana, alebo maximálne drzú pozornosť že ste pekná a pritom míňa peniaze na cigarety a alkohol namiesto toho žeby vám tie kvety kúpil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
kto povedal, že slušňáci nie sú zábavní? hoci v tomto nie som náročná
a ako vieš, čo ja považujem za pekné?
o_____________________________O
Choď sa pozreť na homelessákov pred tescom a polož sám sebe otázku či sú to drsňáci
prvú možnosť neberiem z jedného dôvodu, ak mám s niekym byť, musím k nemu čosi cítiť a keď už k niekomu niečo cítim, tak sa mi aj páči, aj keď iným sa nemusí, teda, ak s ním budem, bude sa mi páčiť, ak sa mi nepáči, tak s ním nebudem...
druhá možnosť nie je drsňák ale úbožiak
@18 odpičok
podla mna aj "slusny" chalan akosi to ty nazvala moze mat svoje chyby a to napriklad ze si v strese zapali cigaretu alebo si pojde sadnut s kamaratmi a vypije si (s mierou).
Drsnak je podla mna chalan ktoremu nerobi problem dat dievcatu facku alebo jej inak ublizovat,a takehoto chalana by som ja v zivote nechcela...
ani neviem prečo ale zabava ma to
príklad...
príde chalan za holkou s ružou.... pekne pripravenou básničkou.. a holka ho pošle kade ľahšie...
príde resp. ani nepríde chalan za holkou len jej ukáže prostredník.. a holka sama dokráča.... dievčatá chcú samcov... to je ako v prírode prirodzený výber... pri párení si tiež vyberajú samca nie nejakého ufnukanca
(a strašne si z toho robím srandu, keď vidím nejakého fajčiara
a no dobre, tak potom budem púšťať dokola toto
lepšie?
...no vyberám si sivú.
a potom sú z toho zbytočné hádky.
a ofc take ze mi neprijebe a podobne O__O
srsly? tamto ma byt drsnak? sproste moznosti
chod si hodit sol do oka za to
kazdy jeden je osobitna kategoria si myslim
a budem si vyberat takeho,aby mne sedel
Jedna z odpovedi v tejto diskusii ma rozosmiala asi na cely vecer... xd
ja nepijem nefajcim a ak ma kvoli tomu povazujes za slusneho tak to mas divny pohlad na svet
I said the bad boys are always spinning my mind
Even though I know they’re no good for me
It’s the risk I take for the chemistry
With the bad boys always catching my eye
hneď by som ho brala
Zabavný,milý,úprimný,fešák,typek No to stačí