Tak kamarátka tam bola neviem či cez nich, ale nejak sa dostala do sveta a teraz, nepozdraví, kurva je z nej statná, 6 plastík, ani sa už na seba nepodobá :´(
kamaratka bola, aj dost toho fotila, potom ju chceli vyslat fotit niekam do Thajska a Japonska tak sa zlakla a s modelingom skoncila a dnes je rada ze studuje veterinu modeling by v zivote robit nechcela uz, mala sice peknu skusenost ale vravela ze vsetci ti ludia naokolo su dost divni
a vlastne, aby som nebola celý čas off topic, tak aj ja tam mám kamarátku ale je to na prd, minule mala fotenie do 5tej do rána, a nemohli sme kvôli tomu ísť žiť!!!
hej, s tými reakciami som si všimla, že občas sa proste nezobrazia, aj keď je ten tag neskomolený raz sa mi dokonca jedna reakcia na moje meno zobrazila, po pár hodinách zmizla, a pritom pri tej fotke stále bola ale šak birdz... tuto keby niečo fungovalo, dalo by sa to považovať za omyl.
@luc.ka nakoľko vošla pri dverách s nápisom ČINOHRA, čo driape oči, plus sme boli všetky v práci v rovnošate s logom SND, čojaviem.... keď už niekto nevie ako vyzerá národné divadlo je to hanba, nech je odkiaľ chce.
Určite jej nebráň v tom, ak má baba na to, tak nech tam ide, Elitte model look jedna z najserióznejších modelíngových agentúr,
ak poznáš Mišku Kocianovú, uspela na kastingu, nakoniec vyhrala aj vo finále a dostala sa až k takým značkám ako je Vievienne Westwood alebo Victoria Seecret, čo už je čo závidieť, reklama pre Dior ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
modeling robia aj chlapci predsa ale takí menej chlpatí
Diskriminanti su to!
Kamarat je shemale?
chlapa áno, len musí byť z radu človeka, nie opičky
@uspavanocka prdel si robim
Narazam na to, ze to musia byt asi ako lucinda pise chlopaci s nizkou hladinou testosteronu, takze s minimom ochlpenia atd.
stačí žiletka alebo... kosačka v niektorých prípadoch
hento meno nedávaj do súvisu s akýmkoľvek mojim komentárom! ale som ti povďačná, že si to aspoň zatagoval číslom a nie menom
Stinujem prave stranky elitnych top modelov so zavistou v srdci!
A ako @najmuznejsi-kolac-birdzu podotkol @luc.ka potiera nasu muznost a s radostou by nas o nu pripravila!
A ja mam teraz z toho celeho akurat verty a placem
"potieram" vašu mužnosť?
@uspavanocka henten na videju jaky robot bol
Sak to je az nechutne vysekane...
Aspon nejake percento tuku je podla mna fajn
Ale nutili ju tam schudnut na 45 a to ma 174. a terza zase ju nutia pribrat čiže podla man chujovina úplná celý modeling
» www.elitemodels.cz/sk/zeny/patrici...
to z lásky predsa!!!
(proste ono to asi neulapi vsistkie rekciony )
A inak lucka takto sa predsa laska neprejavuje!
Mala by si kolace vypekat a zasilat kurierom
až tak ťa zas neľúbim vieš, čo to stojí čau a peňazí?? a šak hentam máš trdelník k dispozícii, jaké koláče tu pýtaš... ?
a my že, bohužiaľ ste v národnom. a ona: AHA a nevideli ste náhodou moju sesternicu?
odvtedy by som rada počula každú modelku rozprávať
no tak ale to bola len prostá nevedomosť... dotrepala sa do ba z nejakej hornej dolnej na veľký casting, a bola zmätená
mňa sa teta jedna pýtala, kde je v eurovei tá galéria... obrazy a tak...
A do kamarida kusat nebudem! Neprovozujem kanibalizmus! :/
@zlatokopka som odkial chcem a neviem ako vyzera SND, co som vyhral?
@nobile no esteze , uz by som o sebe pochybovala a ty aky zmateny
no tak, žiaľ, nie každý je tak kultúrne založený + vie aj čítať nápisy nakoniec ani tuto @nobile na tom neni bohvieako dobre, ako sa sám pekne priznal
a nie som žiadna hnida, len nebudem plytvať energiou na niečo tak neperspektívne
ale nie, jja som mala prvý zádrhel ten, že som na hranici 170cm a už vtedy mi povedali, nech si nerobím nádeje
a elite má obmedzené hľadanie na baby s mierami max 90-60-90
ale beriem to pozitívne, aj keď ma nezobrali do elite, v ten deň som dostala ponuku pre biodermu a schwarzkopf
a ešte som dostala aj šampón
takže podla mna sa tam oplatí ísť
ak poznáš Mišku Kocianovú, uspela na kastingu, nakoniec vyhrala aj vo finále a dostala sa až k takým značkám ako je Vievienne Westwood alebo Victoria Seecret, čo už je čo závidieť, reklama pre Dior ....