Bola, teda ak sa to, že som sa tam bola zaregistrovať dá chápať ako návšteva gynekologa ked ma ani nevyšetrovala ani nič A som šťastná, že zatiaľ nemám žiadne problémy
@flussica desivejšia než zubár? ved u zubára ti vrta do tela.. normálne vrtačkou.. u gynekologičky ťa nič nebolí..
@malickapotvorka prvý krát som bola nervozna ale inak mi to pride, ako ked mi dá paličku do hrdla a mám povedať "aaaaa".. uplna pohodička.
ľahnúť, uvolniť a než napočítaš do 30 je po všetkom (zubárka ťa môže trápiť aj hodinu)..
ani u zubárky nemám strach.. bála by som sa asi len tých kamerových hadičiek do tela cez rôzne otvory.. bleh.. a možno ani to.. neviem..
nie som prvá ani posledná, ktorá bola u gynekologičky.. a gynekologička tam nie je na to aby ťa očumovala.. má tam takých ako ja denne desiatky.. je tam preto, aby mi pomohla..
jednoznačne odporúčam.. zdravie je dôležitejšie.. ak sa na prvý krát bojíš, vezmi kamošku a šup.. bez stresov.. základ je sa uvolniť..
kamoška takto prišla ku gynekologičke, že ju to strašne boli pri sexe.. ked ju chcela vyšetriť, bola ako uzlík nervov, stiahnutá až krčovo.. jasné že ju potom bolí vyšetrenie aj sex.. ked sa naučila uvolniť sa.. bolo všetko ok..
@plarika No, tiež je fakt, že môj 'najhorší' zážitok so zubárom zatiaľ nebol enormne desivý - len veci, čo sa strojčeka týkajú - ZAKLOPAŤ! Ale proste... ten pocit... !
@flussica vidíš nebolelo to.. síce to možno bolo nepríjemné.. ale dalo sa to vydržať.. aj u gynekologičky mi je to podobné.. ale nie je mi to ani nepríjemné (zas ani príjemné).. prosto 30 sekund a hotovo.. kľudne aj oveľa menej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale ja mu to vrátim ináč
@malickapotvorka prvý krát som bola nervozna ale inak mi to pride, ako ked mi dá paličku do hrdla a mám povedať "aaaaa".. uplna pohodička.
ľahnúť, uvolniť a než napočítaš do 30 je po všetkom (zubárka ťa môže trápiť aj hodinu)..
ani u zubárky nemám strach.. bála by som sa asi len tých kamerových hadičiek do tela cez rôzne otvory.. bleh.. a možno ani to.. neviem..
nie som prvá ani posledná, ktorá bola u gynekologičky.. a gynekologička tam nie je na to aby ťa očumovala.. má tam takých ako ja denne desiatky.. je tam preto, aby mi pomohla..
jednoznačne odporúčam.. zdravie je dôležitejšie.. ak sa na prvý krát bojíš, vezmi kamošku a šup.. bez stresov.. základ je sa uvolniť..
kamoška takto prišla ku gynekologičke, že ju to strašne boli pri sexe.. ked ju chcela vyšetriť, bola ako uzlík nervov, stiahnutá až krčovo.. jasné že ju potom bolí vyšetrenie aj sex.. ked sa naučila uvolniť sa.. bolo všetko ok..
ak sú ešte otázky.. treba sa pýtať