@mezomus tak ty to asi nechapes ked sa tak debilne pitas si tu nemusel nic pitat nikdo neni na tvoj nazor zvedavy a este sa to pitam bab a nie chalanov
@najivna mozno to ze asi nejebal s trilionom inych a aby sa necitili ako ciarky?
Ja som panic a som na to hrdy, lebo budem sa moct milovat s dievcatom ktore budem chciet na cely zivot s tym, ze som cisty, a odovzdam sa plne jej, ale samozrejme ved panic je nanic nie?
netreba zabudnut, ze panic sa moze stat skusenejsim, ked sa "trenuje" a tym padom bude VAS na cely zivot.
@najivna kazdy ma svoj smer zivota, len mi to pride take ze je moderne preferovat skuseneho, a jebat na city...
nie je to potrebne ale je to mile gesto, je to dokaz toho ze niekoho uplne milujem (a som ateista ak by sa niekomu chcelo do mna jebat s tym ze cirkev a kecy)
@acvd43xa7w dakujem, ale o mojich psychickych problemoch prosim ta nehovor takto verejne, nie je to nic prijemne....ale ta prava sa moze pohybovat kdekovek
@sorciera nechapem preco by mi na tom malo zalezat s kolkymi spal predomnou. to je jeho vec a ja sa takisto zo svojho skore nemusim ziadnemu chlapovi spovedat
@najivna ved ok, to je tvoj pohlad na vec...ako vravim, ja by som chlapa, ktory mal predo mnou dajme tomu 20zien, nechcela......uz to cosi hovori o jeho sposobe zivota, ktory mne nesedi......(som viacmenej monogamna)....ty to vidis ako spovedanie, ja to vidim ako komunikaciu vo vztahu....myslim tym vzath nielen sexualny, ze.....takze tam bude asi rozdiel a a preto sa nase vnimanie na danu vec lisi
Panica uz nikdy sa lahko povie, lebo clovek si zvykne na lepsi sex, kt. malokedy zazije niekto s panicom. Ale zase byt niekoho prva a naucit si ho vsetko? Aby nemal ziadne zlozvyky? Ani to nie je zle hlavne nie hanbliveho!
nehľadím veľmi na to, určite je pekné ak to má prvý krát so mnou... a z vlastných skúseností viem, že ani "skúsený" nemusí vydržať veľa (3 minútový Laco)... ale nevyberala by som si chlapa podľa toho
Ja z osobnej skúsenosti viem, že baby chcú mať skúsenejšieho a gor, keď to majú mať prvýkrát. Cítia sa pri ňom lepšie, dokážu sa lepšie uvolniť, zo čoho vyplýva aj menšia bolesť, keď to majú prvýkrát...
@mezomus dobrá odpoveď. Ja ako pannec keď som mal 19r moja prvá žena ktorú som pretiahol mala 32r rozvedená mamička...bola moja uťiteľka sexu a bola v posteli neskutočne skvelá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
komu je naco dobry panic/panna?
Ja som panic a som na to hrdy, lebo budem sa moct milovat s dievcatom ktore budem chciet na cely zivot s tym, ze som cisty, a odovzdam sa plne jej, ale samozrejme ved panic je nanic nie?
netreba zabudnut, ze panic sa moze stat skusenejsim, ked sa "trenuje" a tym padom bude VAS na cely zivot.
/thread
kebyze potrebujem aby sa mi niekto plne odovzdal tak by som asi nebola mentalne v poriadku a ludi si nezvyknem privlastnovat ze by boli MOJI o___O
este nieco?
nie je to potrebne ale je to mile gesto, je to dokaz toho ze niekoho uplne milujem (a som ateista ak by sa niekomu chcelo do mna jebat s tym ze cirkev a kecy)
mala som panica, zo začiatku to bola katastrofa, ale potom sme mali velmi dobry sex, žili sme spolu 3 roky .. a dost sme si užili
ale ajtak skusenejši je lepsi.. a myslim ze panica by som už nechcela
nic v zlom, ale ludia, co hovoria, ze by to chceli iba s tou pravou, su zvacsa ti, ktori si nemozu vrznut a urobia z toho toto, ze to tak chcu
Nie je to pekný pocit vedieť, že si niekoho prvý/á ?
Pannu , lebo sa mi lubi ta predstava ze som jej prvy.
A ked zenska po 25 caka od chlapa, ze mal nanajvys 4 pred nou, tak to si pletie hviezdy s odrazom na vodnej hladine !
Myslim, ze by sa nikto s tym nemal takto zaoberat...
Spoznavajte sa, a tak si robte usudky a zavery...
Nie podla statistik a pocitanim skalpov nad postelou partnera-ky...
Mne absolutne nezalezi na tom, ci slecna videla penis len v spatne rezirovanom filme, alebo sekala prvu ligu...
Su dolezitejsie attributy...
Zivot, a ludia co ho ziju nie su cierny a biely, dobry a zly...
Cely svet je len zmes sedivych odtienov...
- Uvedomte si to kur*a holoto ! -
alebo teda, ze hranim na gitaru si nieco kompenzujes