bála som sa kým som začala, aby mi zle nebývalo alebo čo, takisto doktor ma vystríhal že býva zle od žalúdka niektorým.. lenže ja žiadne nevoľnosti chvalabohu a konečne mám aké také prsia, žiadne väčšie ťažkosti, takže ja som v konečnom dôsledku spokojná..
myslim ze nechcene tehotenstvo je ovela vacsie zlo nez nejake tabletky. na kondom by som sa rozhodne nespoliehala, ten je mozno dobry ako ochrana proti pohlavnym chorobam ale riskovat to bez HAK, to by som sa neodvazila. zas na druhej strane, nahodny sex nepraktizujem a vo vztahu je tato moznost ochrany najvyhodnejsia. cudujem sa mladym zabam, ktore v 15-tich zacnu so sexom a este k tomu bez ochrany. mali by si nazivo pozriet par potratov, mozno by ich to prebralo. pripada mi to pomaly ako cistenie zubov, kazdy den jedna tabletka, nevynechavam a mozem si v pohode uzivat kolko chcem. lepsia volba pre mna v sucasnosti neexistuje.
@lelia ok pohoda ani mne sa nepaci predstava umelych hormonov, ale predsa len, je to pohodlnejsie (tym chcem povedat, ze cez to vsetko ma to svoje vyhody nepopieratelne)
pre mňa bola skvelá HAK Yadine po tej stránke, že moja pleť bola ešte krajšia než predtým a schudla som asi približne 5kg. ale kvôli podozreniu, že mám hypertenziu som ju prestala užívať (asi rok som ju brala).
potom som nejaké tie 2-3kg pribrala, ale nejak sama som to zhodila.
ja mám jeden deň o kilo viac a na druhý deň ho zas zhodím, takže nemám furt tú istú váhu
ja som za tri mesiace pribrala 15kg z toho...uz nikdy viac.dost tazko sa to davalo dole. mala som Regulon.... Byvala som naladova a byvalo mi aj blbo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Kurva jedna špinavá.
Akurát to našťastie už viac nejde
potom som nejaké tie 2-3kg pribrala, ale nejak sama som to zhodila.
ja mám jeden deň o kilo viac a na druhý deň ho zas zhodím, takže nemám furt tú istú váhu