Ludia ja som nemyslela ze ak ste inak obleceni ze nie ste baby..myslela som to tak,ze vecina ludi ked vidi babu oblecenu ako chalana tak si povie ze je chalan,muzatka alebo ine nezmysli...takze take veci ako to: nie som uplne dieva-sa tyka oblecenia akoze sa viac obliekas ako chalan nez ako baba......oblubujes chlapcenske veci...
Doteraz som nepochopil zmysel opätkov znižujúcich stabilitu. Nezdravé, neefektívne... Jedine, že sa to niekomu páči, ale niekedy mi je až ľúto keď vidím ako sa tým holkám kymácajú nožičky. Viď. mierny extrém:
ako zato že nenosím opätky tak som muž ?...keby si ja zoberiem vysoké topánky tak mám 190 cm čiže preferujem tenisky čo asi bude znamenať že som CHLAP!
podpatky mam velmi rada a vlastne tenisky som mala naposledy obute 2 dni v lete ked som bola na horach a v zime som mala balerinky ked som si zlomila nohu ale inac stale podpatky a nohavice nemam moc rada, skor sukne a saty
elasťáky by som nedala na seba ani za nič, opätky naznášam a.. to panuje všeobecný názor, že elegantná obuv musí mať neviem aké opätky? (a že mám problém zohnať dačo normálne)
A inak.... zakladateĺka pod sukňou asi nemyslela dĺžky po zem, že?
no toto je uplna blbosť..síce ja nosím vkuse lgíny opätky vlke rozťahane svetre opasky a tak,..ale mam aj dni ked si mam proste chuť dať biele tričko s roflami a číny..to zato niesom správne dievča? blbosť na entúú..
Ludia prosim vas kolko krat vam to mam opakovat ako v @23 .....to bolo napisane len tak,to neznamena ze bud si dievca,alebo niesi....dofrasa to fakt nikto nechape?????je to napisane obrazne...ludia co ste sprosti????myslela som ze castejsie si obliekate dievcenske veci(opätky,legíny),alebo casatejsie to co bolo pôvodne urcene chalanom(tenisky,siltovky)...tam sa uz spametajte...
nič nemá na rifle a tričko.a čo keď ma napadne si dať na hlavu šiltovku a veľkú chlapčenskú mikinu?medzi moje tričká bežne zaradím aj chlapčenské,mám ich min. 5. a to znamená,že nie som úplne dievča?
ale niekedy je fajn sa obliecť elegantne.No ja málokedy mám opätky.Skôr tenisky,botasky,vyššie topánky na šnúrovanie.
v živote na seba nenatiahnem legíny,dlhšie tričko a dám si topánky na opätku.nikdy.
ako tak ja zbožňujem minisukne, kraťase, tielka, opätky, ale...mám dni, keď si jednoducho oblečiem pohodlné rifle, mikinu s veľkou kapucňou, ktorú dám cez hlavu, na nohy botasky a som najspokojnejšia na svete
nestotožňujem sa s tými možnosťami..nemyslím si, že baba je normálne len ak nosí opätky a legíny... mám rada pohodlné topánky na opätku, sukne....ale sú dni ked fandím riflom a botaskám
odkedy sú nohavice chlapčenské? priznám sa, mám oveľa radšej nohavice, tričko, mikinu a nejaké pohodlné botasky či tenisky... v sukni alebo v šatách chodiť neviem a o podpätkoch a balerínkach ani nehovorím! a legíny tiež niesu pre mňa nejako moc dokonalé...cítim sa v nich strašne stiesnene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
niekedy mám chuť sa obliecť ako pipka a niekedy behám v rozťahaných mikinách a botaskách
Rada nosím rifle,mikiny a teniskami .. Znamená to že nej som správna baba alebo čo? ....
Samozrejme že cez leto nosím sukne a opätky alebo žabky ....
ale asi by som najradšej bola v teplákoch a vo velkom tričku! uz aj v škole som tak bola pár krát
A inak.... zakladateĺka pod sukňou asi nemyslela dĺžky po zem, že?
@42
no raz za čas sa treba cítiť aj trochu žensky
ale niekedy je fajn sa obliecť elegantne.No ja málokedy mám opätky.Skôr tenisky,botasky,vyššie topánky na šnúrovanie.
v živote na seba nenatiahnem legíny,dlhšie tričko a dám si topánky na opätku.nikdy.
a aj tak sa považujem za dievča