Ja to nerozlišujem, je to nanajvýš úbohé súdiť niekoho ako vyzerá a ako je obdarený, každý sme taký aký sme ale keby si mám vybrať tak takého ktorý ma nebude biť, bude ku mne dobrý a bude ma mať rád takú aká som.
ani jeden.. vyšportovaný bléé humus !!!! mne sa normalny lubia aj trochu pri sebe a nie taky chuju chudý.. a na penise nezalezi :d kokos toto je anketa
@chingula to lebo redaktor mal komplexy zoberme to z toho hľadiska že vyšportovaný človek by mal vedieť lepšie ovládať svoje svaly. Čiže to bude blbosť
no ja tu k tej diskusii poviem len tolko ze v triede mame jedneho vysportovaneho diskofila a strasne sa chvali v oblasti sexu, uz len preto si myslim ze je strasne zly a este aj malo obdareny
Milujem tieto fora. Fakt ako ludia uvedomte sa,ze v laske nejde o vyzor. Nehovorim,ze nie je dolezite ako clovek vyzera alebo ci sa o seba stara.a vlastne vzhlad je najcastejsie to prve co ta na dotycnej/dotycnom zaujme. Ale naozaj zalezi od osobnosti,urcite lepsie sa pozera na sportovca ako na umastene prasa ale kopukrat ked ten krasavec otvori usta a nievo vyda zo seba,priam az zasnem ale takisto ten tucko moze mat taku charizmu,homor atd. Ze skova 10 chalankov s tehlickami. Je to velmi individualne a srdcu nerozkazes, a takisto do "gati" nevidis. Ide o kvalitu ako o kvantitu. To mas ako aj s prsiami radsej mensie a pevnejsie ako neforemne vytahane stvorky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ja som nemala v úmysle ublížiť tvojmu egu