baby poradte mi co robite ak vs boli brucho (viete ako to myslim)... lebo mne nic nepomaha.. vsade radia ze nieco teple na brucho prilozit ale to mi nepomaha..
nie som baba ale mam nutkanie sem napisat mna ked boli brucho tak je to len z jedineho dovodu: prezral som sa opat...tak sa staci len vygrckat a je to OK
k veci.. mne uz nepomahaju take "prirodne" recepty alebo ako by som to nazvala.. sice nie som zastanca tabletiek, ale raz do mesiaca si doprajem - Panadol Femina resp. Ibalgin. 1-2 do dna stacia a je to ok
no, ja musím zaliezť pod deku, na také dve tri hodiny ležať na boku a počkať kým to prejde. vtedy som väčšinou v takom polodelíriu, neznesiem hluk, jedine obľúbenú hudbu a tak polospím, ale okolie nedokážem vnímať. nikdy som si na to neskúšala dať tabletky. a raz tuším aj dlhšie sprchovanie horúcou vodou mi pomohlo
@12 čo si máme predstaviť pod pojmom pár rokov? máš ich od 11? od 12?
ja zažívam tie bolesti brucha veľmi intenzívne, pravidelne a keď sa k tomu pridruží bolesť hlavy, precitlivelosť, podráždenosť som zrelá na zabitie. buď to pomáha zvíjanie sa v posteli alebo to proste treba rozchodiť, to je najlepší liek
mňa prvé dva roky tak bolelo brucho že som aj odpadúvala občas.......ale teraz sa to zlepšilo......sem tam si dám ráno preistotu ibalgin a bolí už len trocha (a menej ma to bolí aj keď si dám tampón..neviem prečo
ja velmi nedoverujem tabletkam. mama mi poradila, aby som si lahla na bok a zvinula sa do klbka, aby nohy boli co najblizsie k telu a po chvilkach to striedam s vystretim. ale ovela viac sa mi oplatilo, ked sa zacnem hybat. zozaciatku je to na nevydrzanie, ale ked zoberies na prechadzku kamosku, s ktorou sa zakecas tak, ze o chvilu na to zabudnes
@15 mas 21 rokov a este si neprisiel na to, o com sa bavime?
vies, niektore baby sa hanbia nazyvat to slovami, ktore im boli pridelene, ale pre tvoju informaciu, ak si nedaval v skole pozor, zeny maju priblizne raz za mesiac tzv. menstruaciu, ktora obcas boli, ked sa z tela vyplavuje krv.
dufam, ze si uz teraz mudrejsi a odradila som aj inych chalanov
Hmm... no ja som s tým mala dosť veľký problém... potila som sa, bola mi zima, nemohla som nič zjesť, nevládala som sa ani vystrieť, vôbec ma nezaujímalo čo sa okolo mňa deje... ak by ťa to dlho neprešlo tak je najlepiš s tým ísť k doktorke... trochu pomáha aj pár dní pred tým jesť milečne výrobky alebo ak to neni až také zlé, pohyb (mám overené raz ma to chytilo na jarmoku a bolo mi lepšie keď sme 2 hodiny vkuse behali ako keď som si na chviľku niekam sadla).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
k veci.. mne uz nepomahaju take "prirodne" recepty alebo ako by som to nazvala.. sice nie som zastanca tabletiek, ale raz do mesiaca si doprajem - Panadol Femina resp. Ibalgin. 1-2 do dna stacia a je to ok
ja zažívam tie bolesti brucha veľmi intenzívne, pravidelne a keď sa k tomu pridruží bolesť hlavy, precitlivelosť, podráždenosť som zrelá na zabitie. buď to pomáha zvíjanie sa v posteli alebo to proste treba rozchodiť, to je najlepší liek
vies, niektore baby sa hanbia nazyvat to slovami, ktore im boli pridelene, ale pre tvoju informaciu, ak si nedaval v skole pozor, zeny maju priblizne raz za mesiac tzv. menstruaciu, ktora obcas boli, ked sa z tela vyplavuje krv.
dufam, ze si uz teraz mudrejsi a odradila som aj inych chalanov