chcem sa spytat budem mat 15 a niekedy si oholim ruky a nohy ziletkou ale neviem ci je to dobre ci mam pouzit veet alebo nieco take . Alebo sa vobec neholit lebo pocula som ze potom budem jak opica no nevem ...
Niektoré dievčatá majú na rukách výraznejšie chĺpky, preto nesúhlasím s tým, že odstraňovať ich je blbosť. Lenže určite nie holiť! Jedine vosk alebo epilátor.
Pri nohách je to jedno. Ale keď sa chĺpky trhajú aj s korienkami, tak potom pokožka zostane niekoľko týždňov hladká. Zatiaľ čo pri žiletke a veet už na druhý deň nie je.
Nntreba si ich holiť, lebo tie chlpky sú väčšinou svetlé a takmer neviditeľné, ale ak si ich budeš holiť, tak budú rásť stále tmavšie a bude to vyzerať ešte horšie.
všetci píšete ze holit si ruky ani za nič žiletkou kludne si ich hol. nivc im to nespravi, ani tvojej ruke, ked si ich budeš potom pravidelne holit, A niekedy to netrva ani 5 min vela stastia
kup si vosk na depilovanie, stripy a ide to, je to super,vydrží ti to 4 týždne a máš,nič ti nevyrastá pichľavé...ja som si ani nohy nikdy neholila,odjakživa si ich depilujem, lebo segra je kozmetička a nikdy mi to nedovolila,a som vďačná lebo nemám žiadne botky po nohách a chlpky sotva badatelné...
v prvom rade - nebudes ako opica, to ze rastu chlpky hrubsie a hustejsie je len opticky klam.. na ruky odporucam epilator alebo voskove pasiky a kasli na tie co tu trepu ze je to blbost, ide o to aby si sa ty dobre citila
prečo si holíte ruky? ja mám na nich výraznejšie chlpy ako môj frajer ale vôbec to nevyzerá nejako zle, mne sa moje chlpy práveže páčia, bez nich by som sa cítila divne....
Ruky si podľa mňa nehol. Nohy určite, ale ruky nie. Lenže už keď si raz začala, budeš musieť asi stále, keďže chĺpky stvrdnú a stmavnú.
Ja mám ruky chlpaté skoro ako opica (ach), kvôli hormónom, ktoré som musela v detstve brať, ale aj tak si ruky neholím. Sem-tam ma niekto za tie ruky vysmeje, ale nech sa smejú.. aj tak si tie ruky neoholím.
ježíš všetkým vám šibe.. kamka si holí ruky a úplne v pohode keď si to furt holíš, vôbec to nevadi aspoň nemáš také otrasne chlpy na rukách.. ja osobne si ruky neholim inač
vole ruky si holit to je demencia...a nohy su tiez krawina...........to baby sa nedokazu zmierit so skutocnostou??a vraj ked chces zaujat bud prirodzena..haha
ruky si nehol! fakt nie je to hlupost. aj moja spoluziacka si hoolila ruky asi 10x a teraz to velmi lutuje. chlpy jej zhrubli a ked zistila ze chlapom je uplne jedno ake ma zena ruky tak ju to mrzi este viac
Cital som , ze to , ked sa oholite a potom vam rastu hrubsie a tmavsie chlpky je uplna kokotina ... pisali , ze sa to cloveku iba zda , pretoze najskor rastie hrubsi spodok chlpu ci ako ...
Tiež poznám pár báb, čo si to jebú dole z rúk pomocou tých voskových pásikov a.. nehľadiac na to, že jedna z nich je moja najlepšia kamarátka, je to NAJVAČŠÍ grc na svete, 1. už len to keď tam tie chlpy jednoducho nemajú, veď to je totálne neprirodzené 2. keď to začne vyrastať, neni nič lepšie, než mať namiesto predlaktí drátenú kefu ale tak.. každého vec, no.. ale podľa mňa ovela lepšie a prirodzenejšie vyzerá, keď majú kludne aj tmavé tie chĺpky alebo neviem jaké, než žiadne alebo polo vyrastené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Pri nohách je to jedno. Ale keď sa chĺpky trhajú aj s korienkami, tak potom pokožka zostane niekoľko týždňov hladká. Zatiaľ čo pri žiletke a veet už na druhý deň nie je.
Ja mám ruky chlpaté skoro ako opica (ach), kvôli hormónom, ktoré som musela v detstve brať, ale aj tak si ruky neholím. Sem-tam ma niekto za tie ruky vysmeje, ale nech sa smejú.. aj tak si tie ruky neoholím.
Chápem, že niekto má na rukách výraznejšie chĺpky, resp. chlpy , ale určite by som to neholila, radšej epilátor, vosk alebo cukrová pasta.
Alebo teda radšej nič... :o