a uprimne, ked uz niekoho naozaj oslovi tak asi nehlada priatelstvo a ramena, na ktorom by sa mohol vyplakat. Ak uz niekoho NAOZAJ oslovi, vacsinou ju chce niekam pozvat, nie?
Ale mas pravdu no, nemusi to byt len tym jednym sposobom.
Ja som typ človeka, ktorý väčšinou nevie povedať nie. Ale keď je to nutné, treba sa prekonať. Za môj prvý rok na SŠ sa mi stalo to, že ma oslovili štyria chalani. Nebola som k nim neslušná, ale jedného som musela prestať zdraviť, pretože mi začali liezť na nervy jeho otázky a vlastne aj on celý. ...
@hoperwale@vast ma pravdu.. sme chlapi..vzdy, ked ideme oslovit nejake nezname dievca, ideme za nou s tym ucelom, ze sa nam paci/chceme ju niekam pozvat
to urcite plati aj o zenach..ked raz oslovim niekoho cudzieho, urcite v nom nehladam dobreho kamarata
@vast ale ze ta niekto fyzicky zaujme neznamena ze vztah s nim vyjde, je blbost sa do niecoho takeho vrhat ked tu osobu nepoznas, cize priatelstvom to zacat MUSI a niekedy sa to, bohuzial, dalej nepohne.. baba sa (vacsinou) nezamiluje na prvy pohlad a ak aj ano, je to skorej chemia ako laska
Z tejto diskusie mi vyplynulo, že ak ma niekedy niekde nejaký cudzí chalan osloví (aj keby sa zrovna chcel len opýtať, koľko je hodín) ale mne sa nepozdáva ako možný partner (aj keď možno bol len práve unavený a neurobil najlepší prvotný dojem), tak sa mám radšej tváriť, že som ho nepočula?
P.S.: Chlapci, ako @hopperpohroma napísala, ja ako žena, potrebujem najskôr vedieť, že sa na dotyčného môžem spoľahnúť ako na priateľa, že mu môžem dôverovať...
Ide o to, či oslovuješ kvôli možnému vzťahu, alebo chceš len tak pokecať. Myslím že každá z nás vycíti hneď ktorá bije, v prvom prípade (asi toto si myslel, že?) musí chalan zaujať hneď, prvý okamih, inak ja napr. hodím nejakú uštipačnú hlášku a zvyčajne potom hneď zhasne (ak nie je dement alebo niečo podobné).
V druhom prípade v pohode... teda ak ti neťahá z úst alebo niečo také
z vlastnich skusenosti viem,že aj pekna žena,ktorej na prvy dojem nemusim byť simpaticky, dokaže pokecať. ale nikdy to neprerastlo do kamaratstva, bol to len nahodny rozhovor a nikdy viac sme sa nestretli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
*hoppohroma
mladé baby sa totiž boja nečakaného oslovenia
toto som prave nasla a hodilo sa mi to sem
zalezi od toho, co chlapec ocakava...
a uprimne, ked uz niekoho naozaj oslovi tak asi nehlada priatelstvo a ramena, na ktorom by sa mohol vyplakat. Ak uz niekoho NAOZAJ oslovi, vacsinou ju chce niekam pozvat, nie?
Ale mas pravdu no, nemusi to byt len tym jednym sposobom.
to urcite plati aj o zenach..ked raz oslovim niekoho cudzieho, urcite v nom nehladam dobreho kamarata
P.S.: Chlapci, ako @hopperpohroma napísala, ja ako žena, potrebujem najskôr vedieť, že sa na dotyčného môžem spoľahnúť ako na priateľa, že mu môžem dôverovať...
ja mam vetu, co zabere VZDY
a ne, nepodelim sa
Ide o to, či oslovuješ kvôli možnému vzťahu, alebo chceš len tak pokecať. Myslím že každá z nás vycíti hneď ktorá bije, v prvom prípade (asi toto si myslel, že?) musí chalan zaujať hneď, prvý okamih, inak ja napr. hodím nejakú uštipačnú hlášku a zvyčajne potom hneď zhasne (ak nie je dement alebo niečo podobné).
V druhom prípade v pohode... teda ak ti neťahá z úst alebo niečo také