Aké stým máte skúsenosti ?..Ja ich mám asi 2 týždne a už mi polka tých rias vypadala :/..A o tom , ako teraz vyzerajú moje prirodzené riasy ani nehovorím..Úplne krátke , jemnučké akoby som ich ani nemala ..Pritom som si ich dávala robiť u kozmetičky kt
mne to tiez tusim po 2 tyzdnoch zacalo liezt na nervy prave kvoli tomuto. a hej ono ako vypadavaju, tak vypadnu aj tvoje riasy, cize sa ti trosku preriedia
@kittyboo Aha a dala si si ich odstrániť alebo počkala kým ti vypadajú ? :/...NO ono by som povedala, že o trošku viac ved akoby ich tam ani nemám mi pripadá :/
@kittyboo aha a aké nosíš nalepovacie , ? Rozmýšlala som aj ja, že si ich budem lepiť ale čo som to pár krát skúšala tak som si kúpila strašné dlhé tie riasy a vyzerali neprirodzene a nešli mi tam ani nelapiť
určite si ich choď dať radšej odlepiť ako čakať. Menej mihalníc ti to zničí a hlavne to nebude vyzerať otrasne, keď ti tam bude zostávať sem-tam nejaká.
A ono po tých 2týždňoch sa chodí na dolepovanie, je to prirodzené, že povypadávali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A ono po tých 2týždňoch sa chodí na dolepovanie, je to prirodzené, že povypadávali.
ale už by som do toho tiež nešla popravde. Spím na bruchu hlavu pricapenou na vankúš. A to je hneď doničené.