no neviem...pokial je to nejaky sexi obleceny biznismen...tak 30 je taky akuratny vek....predsa chlap v najlepsom veku ...fuuj som to napisala jak pipka no..to je jedno..proste na veku nezalezi pokial je osoba charizmaticka a sypmaticka.... nech uz ma 20...30 alebo 50....zalezi od osobnosti..
neviem ci az 30, ale mne sa pacia starsi chlapi, lebo uz (vacsinou) vedia co chcu, nerobia zbytocne hluposti ako chalani v mojom veku, a vyzeraju muznejsie, jednoducho je na nich nieco, co ich robi pritazlivymi...ale otazka je, ci sa moze 30rocnemu chlapovi pacit mlada zaba, a ani nie ze pacit, ale ci ma s nou o com...
ja som mala so starsim chlapom taky problem ze sme sa spolu nemali o com bavit a nedokazali sme sa na nicom dohodnut lebo on si to proste zmyslel tak a muselo to tak byt lebo inak som bola ja ta zla...cize uplne vyzrety pristup...
@15 az moc dobre vedia co chcu ale to co chces ty ich nezaujima lebo maju svoj zivot a povacsinou su s nim aj celkom spokojny a neplanuju ho nejak koli babe menit...na jednej strane sa to da pochopit ale na strane druhej to pre babu ktora sa do neho buchne neni nic prijemne...
Ja mám 18, priateľ má 30 v decembri 31, sme spolu rok a pol a rozumieme si. Dokážem sa na neho spoľahnúť, je zodpovedný, vie čo chce a vždy sa máme o čom rozprávať. Cítim v ňom oporu, istotu a porozumenie. Je nám spolu dobre a plánujeme spolu budúcnosť. Na jar chceme začať spolu žiť, tak dúfam, že aj spoločná domácnosť bude fungovať dobre. Veľa ľudí má pre takýto vekový rozdiel predsudky, ale myslím si, že ak si dvaja ľudia rozumejú a majú sa radi tak vekový rozdiel nie je podstatný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Proste moc starô na moj vek
ja som mala so starsim chlapom taky problem ze sme sa spolu nemali o com bavit a nedokazali sme sa na nicom dohodnut lebo on si to proste zmyslel tak a muselo to tak byt lebo inak som bola ja ta zla...cize uplne vyzrety pristup...