@amirai je to po prvý krát, ale mám aj krámy... len beriem antikoncepciu, ktorá mi tie bolesti tlmila a dalo sa to.. lenže teraz zrazu už takmer 11 hodín mám také kŕče... nepomáhajú ani lieky od bolesti
hej. trvalo mi to asi 1deň a myslela som si, že umriem. najhoršie bolo, že to bolo cez zimu, mala som v ten deň 2skúšky a žiadnu možnosť ostať v posteli. v ten deň som sa dostala domov až v noci, nejako som zaspala a na druhý deň to už tak nebolelo. myslím, že ja som vtedy len kdesi prechladla a ani som to neriešila s lekárom.
ale tebe ak to neprestane tak radšej skoč. to iba ja som také nezodpovedné decko
@morticcia ak mas momentalne menzes, moze to byt kludne z neho.. tabletky sice tlmia bolesti ale to neznamena za ta od nich uchrania nadobro. staci prirodzena hormonalna nerovnovaha oranizmu, nedostatok nejakeho vitaminu a tadaaah, bolesti su na svete. a menstruacne krce sa nedaju utlmit beznymi liekmi proti bolesti. pockaj do zajtra a ak to neprejde, chod ku gynekologovi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a myslis si, ze birdz je adekvatne miesto, kde by sa ti dalo pomoct? -.-
a ja síce mám nejaké problémy s maternicou, ale tým to asi nebolo .
ale tebe ak to neprestane tak radšej skoč. to iba ja som také nezodpovedné decko
a k tym liekom, mne pomahaju iba ked ich zacnem brat tak den pred alebo hned ako sa zobudim, inak mi v priebehu uz moc nepomozu
skús si pospať ale ak ti to do zajtra neprejde tak fakt to rieš s lekárom.
ale našla som nového kamoša, flector rapid, niet lepšieho
akurát to netrvalo tak dlho :/
skús ísť lekárovi..