@strommen2428 ja by som strasne chcela vidiet to, ako by magori ako ty pristupovali k antikoncepcii, tabletke po a vobec akejkolvek ochrane a k sexu ako takemu, kdeby tehotni boli muzi a nie zeny.
@strommen2428 mne to vraviet nemusis. ale strasne ma vytaca ked podaktori hadzu vsetku zodpovednost za ochranu a nasledne tehotenstvo na zenu. lebo oni pri tom neboli..
a neboj, keby sa to stalo tebe so zenskou, tak letis do lekarne po tu tabletku ze by sa ti z noziciek parilo. dobre sa ti moralizuje za compikom, co?
@aguri500 ono nikdy nevies, ci to otehotneniu zabranilo, mozno aj keby to dievca bezjedlo, tak by sa nic nestalo.. preto sa neda ucinok zistit nijako realne v praxi aspon...
@idiotproof ...jasne ze zodpovední su obaja ....a mas pravdu je mi fajn .... @aguri500 ,,,nech ma zdrbavaju ....bavi ma si tu robit srandu z "dospelych" deti a potom kukat jak tie decka so svojim zmyslanim do mna picuju
@kolini totálne naviac zdieľam teraz tvoj názor... veď to sa nedá zistiť, či funguje, alebo nie? si môžem dať aj lentilky, a keď nebudem tehotná, tak potom ich budem predávať, ako super náhradu za escapelle, nie?
ucinkovat by podla reklamy mala treba nejako ryzovat.... ......no vraj pocas plodnych dni nezabera.....(poznam 3, ktorym prave vtedy nezabrala a ostali tehotne...)....inak potom fakt nechapem naco potom je.....fakt len na cucanie penazi z teenedzerov......inak lovehockey, ja by som si ju teda nikdy nevzala (a v tvojom veku uz duplom nie...)
Cim skor ju uzijes, tym je vyssia sanca, ze zabranis otehotneniu. Ja som ju mala 2 krat, tehotna niesom.... nerozhodilo mi to ani cyklus, ani som nemala ziadne problemy... ale tak kazda zena je ina....ale vraj su aj zeny, ktore uzili tabletku hned a aj tak boli tehotne.... neviem
Spoľahnúť sa na frajera alebo na to, že sa možno nič nestane je ruská ruleta... čo sa týka zdravia a pohlavneho života, všetko je nakoniec vzdy na žene, takže si treba davať pozor a myslieť na ochranu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
pojebat sa nechalo
escapelle spapalo
a decko v nej skapalo
....kujeeeeeeeeem
a neboj, keby sa to stalo tebe so zenskou, tak letis do lekarne po tu tabletku ze by sa ti z noziciek parilo. dobre sa ti moralizuje za compikom, co?
@lovehockey k téme... Účinkovať by mala... čím skôr tým lepšie.. s vedľajšími účinkami ale rátať treba...
keby si vedela, čo to s tebou robí... PFUJ !