no jasné, občas treba chlapom pripomenúť, aký ťažký život máme my ženy!
ale inak, mala som obrovský problém sa s tým priznať mame, keď mi prvý krát prišli..nikdy predtým sme o tom akosi nehovorili, ani o sexe a pod.,tak som sa za to dosť hanbila..ale už je to whatever
@mobscene_69 presnee ja som dokonca už asi rok predtým než som to prvýkrát dostala rozmýšľala že ako jej to potom poviem keď to príde a že to bude pekne trápne a teraz jej už len tak barskedy oznámim že mám krámy chvalabohu nie som v tom
@lovingmemory nieje to ani trápne a ani humus. Keby niet menstruacii neboli by sme tu ani my... ale nieje to nič prijemne to určite chápe každý normálny ...
su chlapi ktorým sa posťažujem ale jak počujem môjho brata hovoriť veci ako heavy bleed či čo a ajajaj kukuku pretiekla si na deku, tak sa radšej za to hanbím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a rada desim ludi, ktori su na to haklivi, menstruacnymi prihodami
ale inak, mala som obrovský problém sa s tým priznať mame, keď mi prvý krát prišli..nikdy predtým sme o tom akosi nehovorili, ani o sexe a pod.,tak som sa za to dosť hanbila..ale už je to whatever
Koľko máš rokov ? 13, 14 ?
Na dnes mi už stačilo " birdzovania " .