@trololo a myslis ze ja robim co? xbox je celosvetovo najmenej predavana konzola (ked neratam handheldy) ...wii sa predava najviac...to len na slovensku a blizkom okoli su ludia zaslepeni grafikou...hra moze byt akakolvek picovina, hlavne ze to ma super grafiku
a tym nazorom "wii by som kupil mozno 7 rocnemu dietatu" si si akurat pekne nasral do huby pretoze tie hry na kinect su povacsinou tiez urcene pre tie tvoje 7 rocne deti
co mam kontakty v cz tak drviva vacsina wii hracov maju tak 20-25 rokov az lahko po 30ke takze vobec by som nepovedal ze wii je pre deti...skor naopak...ja som tiez wii kedysi odsudzoval hlavne koli divno vyzerajucemu ovladacu ale az nedavno som zistil ze to je prave to co wii robi tak exkluzivnym...a preto som si ho aj kupil...skus si niekedy zahrat skyward sword, mario galaxy 2, xenoblade chronicles alebo metroid prime...potom este len zistis aku zabavu z hrania wii ponuka...
na xbox som zatial nenasiel ziadnu hru koli ktorej by som si xbox musel kupit..
Omg Xbox ps3... naco su komu take kktiny... poriadne pc-cko (quad-core 3Ghz CPU, 8GB RAM, nVIDIA GeForce 9800 GTX, kompletne tekute chladenie compu a 2x 2TB(1+1T raid + saga 2 zdroj... mám loosers!) // Crysis 2 na najvyšších detailoch full hd 500fps pri natacani
najlepsi bol aj tak vzdy gameboy advanced...akurat sa mi posraly ledky na displeyi ...ale mam doma este pokemona stareho nejakeho...najs hra jak sme tam menili pokemonov a taaak ...zlate casy ked ma netrapili vztahy a podobne picoviny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ლ(ಠ益ಠლ)
Y U NO KILL YOURSELF??
však @chevro ?
Xbox som až tak nepoužívala..
ale už nemáme nič :/
takže drvím len na PC :/
... ale ani PS3 nie je zlá
a tym nazorom "wii by som kupil mozno 7 rocnemu dietatu" si si akurat pekne nasral do huby pretoze tie hry na kinect su povacsinou tiez urcene pre tie tvoje 7 rocne deti
co mam kontakty v cz tak drviva vacsina wii hracov maju tak 20-25 rokov az lahko po 30ke takze vobec by som nepovedal ze wii je pre deti...skor naopak...ja som tiez wii kedysi odsudzoval hlavne koli divno vyzerajucemu ovladacu ale az nedavno som zistil ze to je prave to co wii robi tak exkluzivnym...a preto som si ho aj kupil...skus si niekedy zahrat skyward sword, mario galaxy 2, xenoblade chronicles alebo metroid prime...potom este len zistis aku zabavu z hrania wii ponuka...
na xbox som zatial nenasiel ziadnu hru koli ktorej by som si xbox musel kupit..
btw hack si mozes spravit aj sam
napriklad: