Takže sa naopak necítite super, ale naopak úplne nahovno? Ja nemám problém s orgazmom, ale len s týmto občas po sexe. Potom mám chuť sa na celý sex vykašľať aspoň na nejakú dobu. Ževraj je to vysokými skokmi hormonov v tele...
@mm47 ked som chodila s chlapom, a musela som, lebo proste musela lebo mal pocit, ze ked s niekym chodim, musim s nim aj spavat, a bolo mu jedno vsetko ostatne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
boh musel byť zhúlený keď vás tvoril.
(jasné že nestvoril , ale znie to fajn)
tak ja poznám iba pojem popôrodná depresia
o hentakom som nepočula, ani sa mi nestalo, ani keď okolnosti neboli zrovna... správne
preco mas take stavy? clovek by cakal ze po chvilke zena bude mat naladu na dalsie kolo a ona sa chce jebnut pod vlak
ale teraz vazne: ved po sexe sa xebe ludia tulia a maznaju sa a tak, ne? a z toho mas depky? abo mas depky prave preto, ze ten tvoj to nerobi, haaa?
mne sa chce len spat
All girls: Berte si príklad
ale chapem ze si sa len chcela pochvalit ze uz si skusena
No a k teme. Kedy ako. Niekedy je potom ako nadopovana serotoninom, inokedy do 5 minut spi ako zabita. Ale depresie nikdy.
h8u 18 ročné dievča, Brno/Krno/Arno, dnes 13:59
@alysia je to úplne normálne (vraj), resp, bežné, presne ako si povedala kvôli tým hormónom.. niektoré ženy plačú trebárs a nevedia prečo
Ked s niekym chodis mala by si s nim aj spavat , ale po akom case , a hlavne ked to chcu obaja to uz je druha vec
To nebol chlap , ale pičús
tak ti poviem, ze tam je toho okolo toho este viac raz ti to porozpravam
Raz ked budem velky