No, to som zvedavy, lebo sex 2008 dal moznost taku ze znela, ze x % dievcat chce aby si to tam dole ASPON upravoval...ale mna zaujima co z tychto dvoch moznosti sa vam viac paci, dakujem. (A je to uplne normalna anketa, ziadna uchylacina, len sa jednoducho chceme pacit, tj. normalne)
@3 kazdeho zaujima kopu veci, len neviem, ktore su normalne a ktore nie. Anketa ma sluzit ako nejaky prieskum. Zaujima ma, co si ludia myslia. Cisto zo zvedavosti, zaujimavosti, lebo vela ludi by o takejto teme v reale nehovorila, ale cez internet mozu vyjadrit svoj nazor. Tak preto takouto formou na nete
@wembley ver mi, vyzeraju na tvojom mieste by som si tam dal priesvitnym pismom tvoj nick, lebo si ich ulozi nejaka holka a budes na pokeci ako fake nick
@xhtml neviem, ale ja tuto anketu az za tak nenormalnu nepovazujem... kazdy ma pravo spytat sa co ho zaujima a pokial sa nemylim boli tu uz aj omnoho horsie.. takze tato mi pripada celkom neskodna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov