Baby nosíte častejšie a radšej priliehavé oblečenie ktoré zvýrazňuje krivky alebo ste radšej na volné a ležérne kúsky?
Ako som si upratovala v šatníku napadla mi táto téma .....určite každá máme chvíľky ked si natiahneme len velké tričko a legíny (alebo aj nie) ale skor myslím na to ako sa obliekate von...čoho máte viac v skriniach
Podľa toho, aký mám deň, teda:
1. Mávam dni, ked sa cítim totálne škaredá, neznášam svoje telo, celá proste sa mi nepáčim, vtedy niečo veľmi volné, pohodlné ( a často neestetické)
2. ked sa páčim sama sebe, tak priliehavé, ženské, zvýrazňujúce
ale viac sa mi, samozrejme, páči 2
aj aj, v poslednej dobe mam radsej také volnejšie veci lebo sa v nich cítim dobre, ale mám rada keď mám volnejši vrch namiesto Mka Lko a uzke nohavice, a ked mam zas volnejsie nohavice tak si dam take nieco priliehavejšie hore to závisí aj akú mám náladu
@1 ja len k tomu toľko, že na uliciach pozorovať všeličo ... dôležité je aby vedeli dievčatá odhadnúť pokiaľ si už dajú nejaké priliehavé oblečenie, čo chcú zvýrazniť ... lebo niekedy to vyzerá tak, že všetko ...
stale mam uplne skinny nohavice, uzky vrch a aby som nevypadala ako had tak na to hodim volny sveter, kardigan alebo len volnu dlhu vestu, hocico aby som nemala kompleksy z brucha
najradšej mám priliehavé, ideálne elastické. voľnejšie nosím len kraťasy. moja útla postava vyzerá vo voľných veciach anorekticky a čo je horšie, mne sú voľné aj veci, ktoré sú iným obtiahnuté.
nohavice len skinny, sukne/šaty väčšinou obtiahnuté, ale aj áčkový strih môže byť, vrch tak 50/50 aj priliehavý, aj voľnejší, ale nikdy nie oversized alebo také v čom vyslovene "plávam", to nemám veľmi rada na sebe
ale teda nič megaveľké (ak nerátam veci, čo mám na doma) a ak je to väčšie, tak zapravené tak, aby to nevyzeralo tak veľko, len proste nie obtiahnuté, som chcela povedať
Večer keď ideme von medzi ľudí si automaticky dávam užšie oblečenie, aj preto že ked sa večer ochladi, neprefukne ma ako keby som si dala oversize tričko a potom mrznem ale naopak ked je teplejšie volim hlavne volnejšie kúsky, takisto k vode si vezmem volné tričko a prehodim cez plavky, skús pozrieť tu: » www.topankaren.sk/oblecenie/bluzk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
1. Mávam dni, ked sa cítim totálne škaredá, neznášam svoje telo, celá proste sa mi nepáčim, vtedy niečo veľmi volné, pohodlné ( a často neestetické)
2. ked sa páčim sama sebe, tak priliehavé, ženské, zvýrazňujúce
ale viac sa mi, samozrejme, páči 2
ale ked idem za elegantnu tak saty alebo sukne po kolena
Takze vrch urcite obtiahnuty, a nohavice uzke, ale sukne velke baletne fluffy, to je super pocit, ked sa ma sukna vobec nedotyka a nijak ma netlaci
A svokra mi furt, keď mám niečo nové, vraví, že je to strašne malé, že som si mala kúpiť väčšie aspoň o dva čísla a nech viac jem
pri sukniach častejšie vrch priliehavý a spodok voľný (áčkové sukne)
alebo vrch pokojne aj voľnejší a spodok úzky (gate, puzdrová sukňa)
mám krivky dvanásťročného chlapčaťa (s trocha veľkým zadkom na jeho vek a pohlavie), musím to nejako kamuflovať
vlastne, vzdy vyzeram jak zirafa
a mam problemy s kratkymi vecami