nielenze to vyzera nechutne, ale aj nepohodlne, lebo ved ked to tak plinga vo vzuchu tak to snad prekaza pri chodzi ne? neviem nemala som ich, odpudzuju ma.
hodí sa to skôr k takému boho a etnickému štýlu ktorý mám rada aj ked na sebe som ho zatial neskúšala pretože moje obliekanie je velmi čierne a velmi minimalistické
(nenašla som vhodný obrázok ktorý by presne zodpovedal na čo myslím)
no ale niektoré tie fakt že "nasrávačky" čo sa predávajú hore dole po bazároch ako sexy módny kúsok sú desné
chceem, ale ziadne pekne co by stali za kupu som este nezohnala ale uplne ich chcem, lebo su mega prakticke, na leto ked nie su prilis horucavy je to to naj
najhoršie na tom je, že niekedy to bola vyslovene "etno" záležitosť a nedali sa tak ľahko zohnať, tým pádom nevznikali ani takí hybridi ako teraz ... mám jedny z Prahy, strašne krásne,ešte z dôb kedy málokto vedel o čo sa jedná, ale keď v tom vidím oblečené slečny, ktoré ich kúpili niekde u číňanov a vyzerá to ako najväčší gýč na svete to je už zlé.
a odpoveď na otázku - no hej, nosím občas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
to bolo niečo takéto:
» www.kaboodle.com/hi/img/c/0/0/10...
a sú úplne najlepšie na leto. chránia kožu a sú super vzdušné a prefukuje ich a je v nich superno.
som nasravackovy typ
@outsider ani nie zalezi ake su .nevzdelanec
(nenašla som vhodný obrázok ktorý by presne zodpovedal na čo myslím)
no ale niektoré tie fakt že "nasrávačky" čo sa predávajú hore dole po bazároch ako sexy módny kúsok sú desné
a odpoveď na otázku - no hej, nosím občas
otrasne to je nech si je to pohodlne ako chce