mne sa páčia hlavne chalani, ktorí nemajú nasraté v hlave... ak má modré oči, je to plus blondak byt nemusis, skor naopak a ci ma 170 alebo 190, je mi v podstate jedno...
tvl a dal som aj tvrdé y pre množné číslo ... ale mohol som čakať, že naschval teraz nikomu sa nepáčia ... Kohokoľvek akekolvek oči by som dal vlasy tak by bola odpoveď nie ... nepýtal som sa na iné aspekty, ale na vzhľad... ah jaj
ale myslím si, že z každej kombinácie očí a vlasov pri poriadnom hľadaní nájdem niekoho, kto sa mi výzorovo páči ale vo všeobecnosti si nedovolím tvrdiť, či sa mi páčia/nepáčia
@feelagain ITckar je ale veľmi široký pojem . Od lepiča csska(áno aj to sa už naziva ITckar) po niekoho kto programu je riadiace systémy na Falcony. Teda ked by si mala na výber medzi itckarom lepicom a napr dajakym sefkucharom miselinskym aký by bol výber stým že obaja by boli úplne rovnaký ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nepáčia sa mi chlapi, ktorí fňukaju (ako napr. "ona ma nechce, lebo nie som modrooký a blonďavý")
ani tohto?
a niesom ani moc drahy, staci mi 100 na hodinu, tak vklude pis ts
ale myslím si, že z každej kombinácie očí a vlasov pri poriadnom hľadaní nájdem niekoho, kto sa mi výzorovo páči ale vo všeobecnosti si nedovolím tvrdiť, či sa mi páčia/nepáčia