Potrebujem pomoc s jazvami po akné. Mám ich už dlhšie. U kožnej som bola a predpísala mi taký roztok ale keď som si ho dala na noc tak ráno skoro celá olupaná koža a teraz mám červené flaky
@sianagirl245 no nemá lebo som si čítala návod a bolo tam písané, že keď to bude mať takú reakciu (čo teda aj malo tak sa mám obrátiť na kožného lékara. Ale keďže som objednaná tak nemá voľný termín tak si musím vystačiť sama
» www.notino.sk/bi-oil/purcelli...
nech sa páči, lacný, pomôže 100%, v minulosti mi to poradila aj doktorka a zabralo to hneď. Dokonca je vhodný aj na zmiešanú pleť
Ak sa rozhodneš ho objednať cez internet tak dostaneš aj menšiu zľavu keď použiješ : » www.zlavovy-kod.sk/notino-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
nech sa páči, lacný, pomôže 100%, v minulosti mi to poradila aj doktorka a zabralo to hneď. Dokonca je vhodný aj na zmiešanú pleť
Ak sa rozhodneš ho objednať cez internet tak dostaneš aj menšiu zľavu keď použiješ : » www.zlavovy-kod.sk/notino-sk/...
Nemáš zač