Z takých tých lacnejších z drogérie je vraj dobrý Affinitone, všetky moje kamarátky si ho chvália, ale keďže ja nemám bohvieakú pleť, ja také nemôžem. Ak máš zlú pleť tak choď do lekárne po niečo od Biodermy alebo Avene.
ja som vystriedala milion znaciek , drahe , lacnejsie , vselijake ale az teraz som nasla make up, ktory mi brutalne vyhovuje a to je essence 16-hodinovy make up. pekne ale prirodzene kryje a neleskne sa, kupili si ho uz aj moje dve kamaratky a su s nim tiez spokojne a najlepsie na tom je ze stoji 3.80 eur !!! taky lacny make up som si asi v zivote nikdy nekupila ale fakt asi si nakupim do zasoby bo neze prestanu vyrabat
tak krem alebo make up?? ved to je rozdiel a co vsetci mate s tym srackovym bb creamom od garnier ...sak to je take tmave a oproti pravym bb creamom je to hovno po kvalite aj po farbe
a kedze ja mam len drahsi make up co asi nechces, tak ti poradim len dermacol alebo max factor..presne ktory ti neporadim neviem aky mas typ pleti a ake chces silne krytie
makeup ti nenahrádza krém! o to viac sa máš krémovať, keď používaš makeup, pretože to vysušuje -.- ja používam od astoru skin match a je super na zmiešanú pleť. bb cream od garnier sú vyhodené peniaze za zbytočne predražený krém telovej farby ktorý mastní pokožku, to si radšej kúp normálny krém (taký ľahký je nivea baby) a zmiešaj si ho s makeupom keď nechceš aby bolo veľmi vidno, že máš na tvári makeup. ten bb cream fakt nie. :x a ak máš suchú pleť tak ani affinitone, ten vysušuje extrémne
affiniton je fajn podla mna cenovo...ja ale pouzivam bud maxfactor lasting performance a xperience foundation,aj second skin je dobry ale bohuzial moj odtien sa nevyraba (takze ho pouzivam len v lete ked sa moc moc opalim
Moja lekarka mi povedala,že aknecolor je poriadna sračka, ktora obsahuje kyselinu, takže to len vsuvka pomimo
Ja som pouzivala Astor skin match bola som s nim spokojna. Až som si raz dala vzorku pod mikroskop ....
Potom som pochopila,že mi stačí bioderma krém (to uz som radsej neanalizovala), a troška zapudrikovať proti lesknutiu, max korektor na problematicke miesta.
Ja neviem,nie je ten make up zbytocny? Dobre, chapem,ze problematicka plet,snazime sa to zatriet, ale plet potrebuje dychat ja neviem,so taka zoskepticizovana voci make upom. Podla mna ho pouzivaju aj baby, ktore ho vobec nepotrebuju.
Vydrží veľmi dlho, 24 hod podľa mňa nie, ale nejakých 12 hodín bez prepúdrovania úplne v pohode. Je taký hustejší, dobre kryje nedokonalosti.. Na zmiešanú pleť. Vôbec sa po ňom nelesknem. A ani nevysúša. Zatiaľ najlepší make up aký som mala
@19martina19 makeup nie je na zakrývanie, ale na zjednocovanie. korektor je na krytie. 90% dievčat si kúpi "krycí" makeup nenormálne hustý a dá si tam 5 vrstiev a vyzerá to horšie ako keby si tam radšej nechala tie dva jebáky ale to je už každého vlastný boj..
@bublinka129 Taktiež som vyskúšala už veľmi veľa make-upov (vždy som si kupovala v DM drogérii) ale žiadny mi nesadol tak, ako ten, ktorý používam teraz (poradila mi ho dermatologička i kozmetička z ULK - to už je čo povedať). Kryje asi najviac s tých dostupných na našom trhu, vyzerá pekne na tvári a jedno balenie Ti vydrží aj rok (mne vydržalo a to si ho nedávam práve najmenej...). Len je drahý (okolo 19€) ale stojí za to a aj všetko od La Roche-Posay.
@nicolkaa kedysi som rozmýšľala nad niečím, čo nazývajú v zmenárni krycí krém (dávali to pod make up). Neprišlo mi to také husté, ale len také tiež na zjednotenie, aby som nemala fľaky To sa mi páčilo, len mi nikde nevedeli poradiť nejaký dobrý
ja som milovala make up od manhattan,ale od kedy je zakazane predavat tuto znacku kvoli tomu,ze obsahovala nieco skodlive pre plet si nemozem najst poriadny make up..oni mali fakt vyborne ((
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a kedze ja mam len drahsi make up co asi nechces, tak ti poradim len dermacol alebo max factor..presne ktory ti neporadim neviem aky mas typ pleti a ake chces silne krytie
Ja som pouzivala Astor skin match bola som s nim spokojna. Až som si raz dala vzorku pod mikroskop ....
Potom som pochopila,že mi stačí bioderma krém (to uz som radsej neanalizovala), a troška zapudrikovať proti lesknutiu, max korektor na problematicke miesta.
Ja neviem,nie je ten make up zbytocny? Dobre, chapem,ze problematicka plet,snazime sa to zatriet, ale plet potrebuje dychat ja neviem,so taka zoskepticizovana voci make upom. Podla mna ho pouzivaju aj baby, ktore ho vobec nepotrebuju.
Vydrží veľmi dlho, 24 hod podľa mňa nie, ale nejakých 12 hodín bez prepúdrovania úplne v pohode. Je taký hustejší, dobre kryje nedokonalosti.. Na zmiešanú pleť. Vôbec sa po ňom nelesknem. A ani nevysúša. Zatiaľ najlepší make up aký som mala
LP14347_large.jpg