Mala som čierne vlasy, dala som si stiahnúť farbu u kaderníčky.. mala som ich hnedo ryšavé, ale hlavné bolo,že svetlé. Po 5 dňoch som mala prísť na nafarbenie.. Vybrali sme slabunko červenú-vravím jej,že:,, dúfam,že mi to nezafarbi na tmavo" ona ,že nie.
červená sa vymyje strašne rýchlo, síce sa v tom, ako na seba pôsobí vrstvenie chemických farieb nevyznám, ale všeobecne by k tomu mohla dopomôcť napríklad jogurtová maska... ale akej farby budú, keď stiahneš červenú, netuším
určite sa to nezmyje po jednom umytí... ja na tv. mieste by som sa chytila a išla do seriózneho kaderníckeho salóna (aj keď zaplatiš viac,ale nepadneš na hubu!) a povedala im, čo sa stalo a ako by sa to dalo napraviť a kedy najskôr...lebo časté farbenie vlasom neprospieva a keď si ich zafarbíš ihneď no- uff a ešte,že si mala nedávno dokonca čiernu. choď sa poradiť s profesionálom/kou!!!
cervena sa naozaj rychlo vyzmyva ...a ku kadernicke by som sa uz farbit nikdy nesla, pretoze ked som bola dopadlo to viac nez zle(a nie nebola som u nejakej obycajnej lacnej)...taktiez kamaratka chcela ist na hnedo od kadernicky vysla ako ciernovlaska ja si to capkam na seba sama respektive korienky dam mamke a som spokojna
tak to chcelo asi silnú odvahu zafarbiť sa načierno tej sa teraz tak ľahko nezbavíš....ja by som si skúsila častejšie umývať tú spodnú (ako si spomenula-tmavšiu) časť a neskôr ju znovu zafarbiť červenou...alebo ak máš krátke vlasy, tak celá nas5 načierno a do toho vytiahnuť melír (peroxidom) a na to červený melír- je to moderné a v čiernej to pekne ukáže- názor maminy, ktorá je kaderníčka a úprimne ťa ľutuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja som myslela zmyť tu tmavu..teda na konce chytilo do čierna...proste tmavo.. to chcem späť na svetlé..zmyje sa to???