@meiram a čo má žena napr. z nejakej celebrity, ktorá sa jej zdá byť nehorázne sexi? z pohľadu na dvoch gayov môže mať žena to isté čo z pohľadu na nedostupného heteráka
ono väčšina ľudí si pod tým predstavuje niečo ako Paviel Rochnyak či jak sa píše, takí sú aj mne nechutní, ale by ste sa čudovali, koľko ich okolo vás denne prejde a sú to úplne obyčajní chalani..
ja som to o jednom z tých spolubývajúcich netušila 5 mesiacov a to som s ním v jednej izbe, proste nikdy by mi to ani len nenapadlo
@10 rozdiel je uz len v tom ze vrchny nema ziadny tmavy hnedy make-up a spodny ma, vrchny si neperoxiduje vlasy a nema hnusne tmave vyrastene a ak sa namaluje aspon nevyzera ako tie bloncky co maju plet pomaly jak cernosky
@etelnair a co je na tom O____o znamena to ze kazdy gay skonci jak rochnyak ci co sa snazis povedat? O_____o to potom kazda lesba, kazdy rocker, kazdy metlak, vsetci budu za 20 rokov vyzerat rovnako hej O_____o
@h8u to možno hej, teda minule sa mi jeden zdal vo filme sexi, ale to sa len strašne podobal na môjho bývalého.... inak je to také slintanie oničom podľa mňa
ale títo vyzerajú ako chlapi a ja, čo poznám dvoch gejov, tak nie sú sexi a nevyzerajú mužne
toto je jedno z tých fór, kde sa drvivá väčšina bude snažiť menšine za každú cenu vnútiť ich názor, lebo len ten je správny a múdry a všetko ostatné je choré
je to tak že ako ktory..niekedy nad nejakým chalanom žasnem som z neho hotová a nakoniec zistim že je gay a zaplakala by som inač mám 5kamošov gayjov a u 4z nich by som ani nevedela keby nepovedali a asi 2pekni...
To je jedno, či je chalan gay alebo nie, pokiaľ je sympatický a charizmatický, tak ma priťahuje, pokiaľ taký nie je, tak ma nepriťahuje... Veď chalani ako každí iní.
Priznávam, strašne sa mi páči, keď sa dvaja chalani bozkávajú, ale na to nemusia byť ani gayovia
No, ja si to obrátim na lesbičky keďže som hetero chalan. A myslím si že o tom, či je baba sexi vôbec nerozhoduje jej orientácia, takže rovnako to bude aj pri chalanoch, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Ale inak úplne najviac!!!
a ako @1 ty si z toho robíš srandu, ja som úplne normálne schopná urobiť to
aaa s dvoma gaymi bývam! jeden je fuj ale druhý so svojím frajerom sú úplne aaaach a predvčerom som ich videla bozkávať sa
ano!!!!
nie!!!!!
ono väčšina ľudí si pod tým predstavuje niečo ako Paviel Rochnyak či jak sa píše, takí sú aj mne nechutní, ale by ste sa čudovali, koľko ich okolo vás denne prejde a sú to úplne obyčajní chalani..
ja som to o jednom z tých spolubývajúcich netušila 5 mesiacov a to som s ním v jednej izbe, proste nikdy by mi to ani len nenapadlo
vacsina co poznam teda urcite nie (kedze vacsina homosexualov ma tendenciu v naznakoch sa ponasat na zenu)
akože keď nejaký chlap herec dobre vyzerá a jednoducho JE sexy, prečo by sa nemal zdať? nechápem absolutne
pre mňa napr.
alebo
a myslela by som si o nich že sú desne sexi aj keby okolo mňa prešli na ulici, akurát som ich videla vo filme/seriály a nie v električke -.-
ale títo vyzerajú ako chlapi a ja, čo poznám dvoch gejov, tak nie sú sexi a nevyzerajú mužne
akoze paviel je z tej dvojice skutocne ovela vacsie zlo ale to vidim len v tom veku
Priznávam, strašne sa mi páči, keď sa dvaja chalani bozkávajú, ale na to nemusia byť ani gayovia
ale že by mi prišli sexy
tie oci.. tie oci!!
Barney Stinson
Stephen Fry
Ian McKellen
Ricky Martin
každý z nich je niečím sexy podľa mňa
sexappeal vyžaruje z človeka, no matter what
a potom len tolko ako @47
(teda, ak vidno, tak to isto nespadá do kategórie: "páči sa mi")
ale že by dakto získal u mňa sympatie preto, že je inak orientovaný sa nedá povedať (veď i tak, načo by mi to bolo dobré? )
myslí sa tým gayovia spolu ako pár , či sú sexy (pri bozkávaní trebars)
a ešte že @29 j9i je mimoriadne konfliktný typ, ktorý si pôjde za svojou "pravdou" aj cez mŕtvoly
@bizbilio mne sa dokonca ani normálni chlapi nezdajú sexi (len tí moji dvaja), v pohode? ženy sú sexi a to nie som lezba...
keby som sa tu už náhodou neobjavila, tak som mŕtva, ale to asi ešte potrvá veľa rokov
každopádne je to tu samí autsajder takže...
@11 áno, áno, áno (až na ten tunel v uchu)
@30 sexiiiiiiiiiiiiiiiiii