Milujem, keď majú ženy legíny a krátke tričko, lebo inak to ani nemá zmysel si obliekať legíny, keďže zadok nevyniká...
A hej, aj ja som si všimol, veľa dievčat si oblečie 2 čísla dlhšie tričko a stále si ho sťahuje pod riť - to je nejaká nová úchylka alebo čo? Btw, vyzerá to strašne.
legíny nosím niekam von minimálne a keď už tak, tak mám dosť dlhé tričko a ak nie, tak si ho stiahnem tak, aby dosť dlhé jednoducho bolo alebo si ho teda prípadne vkuse poťahujem
neznášam leginy nepaci sa mi to, a nikdy nepochopim holku, ktora ma sice super postavu ale da si to a vyzera to ako keby mala pancuchy skor a nie ze to ma miesto nohavic...
nemyslim, ze leginy a tricko su najlepsia kombinacia.. ked uz si vezmem tie leginy, tak iba s nejakym dlhsym svetrom, bluzkou/tunikou.. a nemusim nic stahovat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
lebo mi ho taska proste vyhrna
nepacia sa mi leginy nech su v akejkolvek kombinacii
inak hej prípad ako @greyness som aj ja, ale vtedy je to fakt jedno
A hej, aj ja som si všimol, veľa dievčat si oblečie 2 čísla dlhšie tričko a stále si ho sťahuje pod riť - to je nejaká nová úchylka alebo čo? Btw, vyzerá to strašne.
a hhlavne slečny s velkou, ou opravím sa, gigantickou riťou a úzkym driekom ktorý ešte zvýrazní tu megaultragalaktickú prdel!