No, ostrihala som si vlasy, mala som ich takmer po kríže a teraz ich mám také krátke, že mi kopírujú sánku. A chalani s dlhými vlasmi sa mi páčia.... Vlastne milujem na chalanoch dlhé vlasy.. A môj chlap má vlasy do polky chrbta.. skorej či jemu to nevadí
fúha, tuším poznám len jedného chalana čo má dlhšie vlasy ako ja ale ako, nevadia mi dlhšie vlasy na chalanoch,ale keby ich mal do polky chrbta, tak to asi nie O.o
@nathalicatko tým som chcel naznačiť, že ten chalan by musel mať také dlhé vlasy
@sugy1 stredu idem do TT, zhodou okolností autom, ale nemôžem sa nikde zdržiavať moc, idem ku spolužiakovi robiť SOČ... Ale potom keď bude škola (od 15. som v TT) mám čas, prečo ?
Môj má dlhšie vlasy ako ja A nenormálne ma to rajcuje ... Bola to prvá vec,ktorá ma na ňom zaujala a potom črty tváre a jeho smutný pohľad a jeho úsmev
Nou nou nou mne sa to páči keď ma chalan dlhé vlasy...zas ale ni také po zadok a vlasy vôbec neriešim..ale holohlavi..to je moc ..to neni pekné no a tak no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
@rimmwaltz , vadí ti to???
ale ta nwm, bo mne sa páčia dlhovlasí .. musím sa ja prestať strihať
Že baby ktoré chodia na disko atď. takých vôbec nemusia.
či sa mýlim?
vieš ty čo..hm, asi vadilo, keďže by ich musel mať po kolená..
Ozaj, nebudeš mať cestu do TT niekedy v januári?
tak to sa mi hrozne paci
(pošlite mi takého domov! v prípade nedostatku estetickej hodnoty tváre i s kuklou!)
@sugy1 stredu idem do TT, zhodou okolností autom, ale nemôžem sa nikde zdržiavať moc, idem ku spolužiakovi robiť SOČ... Ale potom keď bude škola (od 15. som v TT) mám čas, prečo ?
Mimo témy: neskutočne ma deprimuje, že som si dala odšmyknúť pol hlavy, v dôsledku čoho má @hegi450 dlhšie než ja