Grietusha. Chalani si casto krat pridavaju preto aby boli velky borci vies. to vôbec este neznamena ze mavaju malo sexualnych partneriek. No a baba ktora si to rada s hocikym rozda a mala uz vela partnerov tak radsej nieco uberie aby si ostatni nemysleli ze je kurva.
neviem načo by si pridávali keď dievčatám skôr imponuje keď ich mal pred nimi menej.. to skôr si pridávajú keď sa chvália medzi inými chalanmi. Inak mne osobne je to srdečne jedno, aj keď ma teší ak to nie je nejaké vysoké číslo.. ale ak je takt to neriešim.
nechápem... akože ak baba povie, že mala troch partnerov, je to tak malé číslo, že to nie je uveriteľné??? som asi z nejakej inej planéty, alebo čo, ja som ani troch nemala a nevidím na tom nič zvláštne alebo neuveriteľné... a vôbec, je to asi dosť jedno, keby som toho človeka mala rada, neriešila by som koľko báb mal predomnou...
Nikdy s chlapom nehovorim o predoslych chlapoch a preto sa ani ja nezaujimam o jeho "cislo", aj keby to boli stovky je mi to u riti, minulost je minulost a nie je podstatna
ak si s ňou chceš len užiť je ti jedno koľkých mala pred tebou a inak ja sa len smejem z historiek niektorých chalanov, ktorý tvrdia že napríklad pretiahli chatu plnú dievčat a podobne ale fantázia im nechýba...
neverim tomu. ked je chalan lavy jak turkise sabla a tvrdi mi ze mal vela frajeriek tak ho vysmejem a kazdemu to poviem ako ojebkava! ale aj ked to netvrdi tak to kazdemu poviem!
Ako si ty prisiel k tym ciselnym rozdielom medzi chalanmi a babami... 3-4, 15-20... ta reku to je dost kruteee... ale s tym mas pravdu ze chalani si pridavaju a babi uberaju... co je myslim si v oboch pripadoch smutne kvoli pravde z ktorej vychadzaju, resp. kvoli situacii v ktorej sa nachadzaju.
A ako som to mal pochopiť? A ako mám pochopiť vetu "uz nezadany "Suknickar""? A ako mám pochopiť tých cca. 15 temer identických fotiek (líšiace sa len grimasou) seba samého v tvojom albume?
(Inak, tamtie narcistické albumy, z ktorých by sa dal spraviť filmový pás, už pomaly omrzeli aj malé deti.)
Už len to, že máš také fotky samého seba, je pochybné, nieto ešte ich zverejnenie. Niekomu sa páčia napr. aj vulgárne akty - to však akosi neospravedlňuje ich opodstatnenosť a zdravý rozum aktéra.
Keby ťa neupozorním, možno by sme sa dočkali aj ďalšieho vývojového štádia tejto diagnózy - fotky seba samého polonahého v zrkadle v kúpeľni.
A to, že si skôr betasamec, vieme myslím obaja. A vieme aj to, že latentne túžiš byť alfasamec, pretože si kvôli vlastnej lenivosti, pohodlnosti a ľahkej ovplyvniteľnosti zanevrel na relatívne správne hodnoty, ktorých si sa dávnejšie držal a momentálne sa zrejme trochu utápaš v šťavách vlastného marazmu.
Tento príbeh bude mať však asi šťastný koniec, pretože sa navrátiš k tvojim pôvodným hodnotám.
Kamo, ty co si dal za moznosti ? 2 sa oznacit nedaju ale svojej verim a ja som jej tiez neklamal, nemam za potreby robit zo seba frajera ; ) myslim si, ze zrucnost sa ukaze sama
zaleži od toho aky je to človek. ak ho poznam dostatocne dobre viem rozlíšit či klame alebo nie. aj ked je zname že chlap si stale prirata 2x viac holiek ako v skutočnosti mal a baby..hmmm je pravda že ešte žiadnemu chalanovi som nepovedala pravdu o tom kolko som mala chalanov v posteli viete..aby sa nezlakol
a čisto hypoteticky , ... keby si muži "pridávali" počet partneriek no v skutočnosti by ich bolo o moc menej s kým teda ženy súložia keď si podľa teba počet partnerov ženy "uberajú" ???? STRAŠNE STUPIDNE TÉMY !!!
Neviem či sa chalani chvália s takýmto niečím pred babami... Už len aký dojem to urobí... Možno pred kamarátmi si pár čísel pridajú... Ale ja osobne by som nechcela chalana, ktorý mal 15 - 20 báb... Je to nechutné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Ja byť adminom, už ťa dávno vymažem
zaujímavé.
inak na počty sa nepýtam, je to trápne pre obe strany.
ci postel ako sex
lebo ak len ako postel tak to je aj 30
"Keď ti chalan povie koľko mal dievčat, vydeľ to tromi a získaš presný počet... Ak ti povie baba koľko mala chlapcov, tak to tromi vynásob"
A už som myslím niekomu tuto na Birdz vypísal mená (tých, ktorých mená poznám a neboli iba na jednu noc )
Gratulujem, si alfasamec. A už to vie celá svorka.
A ako som to mal pochopiť? A ako mám pochopiť vetu "uz nezadany "Suknickar""? A ako mám pochopiť tých cca. 15 temer identických fotiek (líšiace sa len grimasou) seba samého v tvojom albume?
(Inak, tamtie narcistické albumy, z ktorých by sa dal spraviť filmový pás, už pomaly omrzeli aj malé deti.)
Pretoze ja som uuuuuuuuuuuuplne ten typ alfa samca...
Už len to, že máš také fotky samého seba, je pochybné, nieto ešte ich zverejnenie. Niekomu sa páčia napr. aj vulgárne akty - to však akosi neospravedlňuje ich opodstatnenosť a zdravý rozum aktéra.
Keby ťa neupozorním, možno by sme sa dočkali aj ďalšieho vývojového štádia tejto diagnózy - fotky seba samého polonahého v zrkadle v kúpeľni.
A to, že si skôr betasamec, vieme myslím obaja. A vieme aj to, že latentne túžiš byť alfasamec, pretože si kvôli vlastnej lenivosti, pohodlnosti a ľahkej ovplyvniteľnosti zanevrel na relatívne správne hodnoty, ktorých si sa dávnejšie držal a momentálne sa zrejme trochu utápaš v šťavách vlastného marazmu.
Tento príbeh bude mať však asi šťastný koniec, pretože sa navrátiš k tvojim pôvodným hodnotám.
Nič sa neoj, všetko je v poriadku, to môže byť len prejav nenáročnosti.