@zuzana236 varenie niekedy nemusi byt o tom kto dlhsie vari ...ked to niekoho bavi a taktiez experimentovat, vylepsovat tak to moze chutit lepsie ako ked to navari mama ktora to uz nemusi po tych rokoch varit s tym ze ju to bavi ale skor s tym ze musi
@zuzana236 ano ale mohlo tam byt viac moznosti..napr...neviem nic...viem ale iba uplne minimum...varim celkom dobre ale nie ako moja mama.....mozem sa mame dorovnat................myslim si ze je to lepsie nez mama...a tak ..........ja viem momentalne sackovu si urobit...a ryzu...a tot vsio
@zuzana236 moja mama často dá do jedla čosi, čo by tam nemalo byť čím to celé pokazí ... okrem toho, varím dosť často, lebo málokedy je doma a mňa nebaví jesť stále len polotovary
nemôžem hlasovať ani za jednu možnosť..... variť viem a vie to aj moja mama, ale ona má taký divný štýl.... dá sa to jesť a niektoré jedlá obľubujem, ale určite nie je nejaká extra kuchárka.... ani ja nie som, na to je moja sestra
veľmi by som chcela vedieť variť aj piecť ale zatiaľ viem iba jednoduché jedlá ako sú napríklad špagety. Kde toho moc nepokazím Ale veľmi často sa snažím pomáhať v kuchyni aby som sa niečo naučila
@zuzana236 môj priateľ napr vie navariť, ale on to radšej nechá na mňa ... ale napríklad ja rada varím a najradšej popri tom do toho jedla dochádzam na koštovku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
hej viem podľa receptu mylsím že sa dá zvládnuť takmer všetko
ale čaj párky zvládam
ale viem piect (lepsie ako mama)
Viem a niektoré veci viem lepšie ako moja mama, ostatné cca rovnako dobre.
@sandy114 si taká domaca hospodinka to je pekné ale mna hneva ze len mi zeny musime vediet varit preco sa to neucia doma aj chlapy ??