Baby, vzdy dosiahnete pri sexe/milovani/predohre orgazmus?
alebo si pomahate sami? alebo vam to jednoducho nevadi ked orgazmus nemate?
Su tu aj nejake take/pripadne aj chalani, s ktorymi sa zena rozisla lebo mala tento problem(nemala s nim nikdy orgazmus,pritom v nej problem nebol, lebo s inymi ho
mam ho vzdy ked chcem, ale nie vzdy sa mi chce. rasdej par dni nemat, aby to potom bolo intenzivnejsie. podarilo sa mi to len s jednym jedinym clovekom zo vsetkych a asi je zbytocne hovorit, ze som s nim az do dnes.
To je celkom jedno a všetko je na nič. Aj keď ho mám, aj keď ho mám niekoľkokrát po sebe, aj tak sa nič nedeje, chcem zasa a viac.Najlepšie je vôbec nič nerobiť a celkom zabudnúť na to, že sa dačo robiť dá. No... tam som sa ešte nedostala.
Nie vždy ma žena orgazmus.... Pri mojom EX som nemala ani raz a to sme boli spolu dosť dlho ... Teraz som s priateľom rok a mam orgazmus vždy... Aj viacnásobne... Podľa mňa to záleží od chémie ... musíte si "voniať"
@samdex12 hm, áno, na jednej strane nie je sex vždy o orgazme, ale pokiaľ nie je problém v tebe, pokecajte si o tom. Naveď ho pri sexe, alebo mu to povedz pri rozhovore - čo sa ti páči, čo by mohol skúsiť. Ak nie je debil, tak bude len rád...keď mu to nevykričíš, ale pred sexom eroticky pošepkáš do ucha, máš to v rámci predohry
A čo sa týka zvyšku...? No, takto.
Keby som mala byť každý druhý - tretí sex bez orgazmu, asi to už budem riešiť. Áno, aj predohra, aj všetko je krásne a sex nie je len o orgazme, ale mohla by som okašľať, aby som väčšinu "súloží" končila nadržaná a neuspokojená...nám sa to vlastne stáva iba vtedy, keď si dáme rýchlovku Lebo tam nie je miesto, prípadne priestor alebo čas na nejaké dlhé zapodievanie sa predohrou...ale aby sa chlap na mne "urobil" a mňa nechal rozbabranú aj počas pekného domáceho pohodlného posteľného sexu...veď by som sa cítila nepotrebná, dehonestovaná, nepodstatná, ako nejaká šľapka, na ktorej vôbec nezáleží....
Nie je hanba si ani pomôcť sama...baby sú rôzne, poznám aj také, ktoré rozrobí chalan, potom kým sa ona hrá s ním si pomáha ona sama a kým do nej on "búši" tak ona sa dorobí rukou...a klape im to. A majú super sex. To je typ baby, ktorá potrebuje hlavne vonkajšiu stimuláciu a prežíva klitorálne orgazmy.
Poznám aj také, ktoré nemávajú orgazmy, ale problém je v nich a neriešia to, a ten sex ich aj tak baví...
Poznám také, ktoré sa spravia iba pri vaginálnom sexe a nejaké lízanie im absolútne nič nerobí...
Záleží hlavne od sympatií, či sa ľúbite a pri samotnom akte hlavne od predohry. Nie sme ako chlapi - 3x zasuň a hotovo. Na ženu treba ísť pomaly Podľa sexuológov aspoň pol hodinka predohry, ale to je tiež u každého iné.
s niekym to jednoducho nejde.... moze vyzerat dobre ale ked nevie ako na to, tak nic z toho... ale inak som s tym nikdy nemala nejaky problem, len ... ach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja som aj tak vacsinou frigidna cize je to blbost sa rozchadzat kvoli tomu ved to milovanie je krasne aj bez toho..
Mne ide skôr o ten akt celkovo ako len o orgazmus
nemyslim si, ze orgazmus je to najdolezitejsie.. Mne sa to vzdy paci aj ked ho nie vzdy mam.. Je to aj o niecom inom
A čo sa týka zvyšku...? No, takto.
Keby som mala byť každý druhý - tretí sex bez orgazmu, asi to už budem riešiť. Áno, aj predohra, aj všetko je krásne a sex nie je len o orgazme, ale mohla by som okašľať, aby som väčšinu "súloží" končila nadržaná a neuspokojená...nám sa to vlastne stáva iba vtedy, keď si dáme rýchlovku Lebo tam nie je miesto, prípadne priestor alebo čas na nejaké dlhé zapodievanie sa predohrou...ale aby sa chlap na mne "urobil" a mňa nechal rozbabranú aj počas pekného domáceho pohodlného posteľného sexu...veď by som sa cítila nepotrebná, dehonestovaná, nepodstatná, ako nejaká šľapka, na ktorej vôbec nezáleží....
Nie je hanba si ani pomôcť sama...baby sú rôzne, poznám aj také, ktoré rozrobí chalan, potom kým sa ona hrá s ním si pomáha ona sama a kým do nej on "búši" tak ona sa dorobí rukou...a klape im to. A majú super sex. To je typ baby, ktorá potrebuje hlavne vonkajšiu stimuláciu a prežíva klitorálne orgazmy.
Poznám aj také, ktoré nemávajú orgazmy, ale problém je v nich a neriešia to, a ten sex ich aj tak baví...
Poznám také, ktoré sa spravia iba pri vaginálnom sexe a nejaké lízanie im absolútne nič nerobí...