Baby/ženy, ktoré (sexuálne) polohy považujete pre vás za tie najlepšie/najpohodlnejšie (prečo) a ktoré na druhej strane za tie n
ktoré sú proste vaše najobľúbenejšie z hľadiska jednoduchého dosiahnutia orgazmu alebo očného alebo telesného kontaktu či už čohokoľvek iného...poprípade, dosahujete vôbec vnútrovaginálny orgazmus?
@rischo wohooo! ešte povedz niečo o tom, že kam sa cely svet rúti, že trtkajú deti a tak... či, nie? ja na tom nevidím nič zvrátené nuž ale proti gustu žiaden dišputát reku...
najradšej mám ked som hore, vtedy sa najlepšie uspokojím, a taktiež nepohrdnem aj odzadu s láskou a skúšam v podstate všelijaké ked som jak z gumy a napríklad ma nebaví misionár, nudaaaaaaaaa -.-
Ale teraz úprimne, normálne ma to zaujíma, zdá sa ti 16 tak málo na sex? Skôr ma štve, že každý, kto má voči tomu nejaké= predsudky si predstavuje ľahké dievčence, čo dajú "láske svojho života" po týždni a majú IQ nie moc radostne vysoke...
@antifunebracka dakujem, mlady muz, za spoluucast ale hej, vlastne pravda
@lacike nájdem asi 50 škaredých slov , ktoré mám chuť teraz použiť ale ani tienevyjadria dostatočne ako mi je z teba zle a ako ja hrozne neznášam takých slizkých "chlapcov"... fuj fuj fuj preč z mojej diskusie.... z tejto planety...
No, ja s čisto vaginálnym skúsenosti nemám, milujem polohu (ospravedlňujem sa, presný názov neviem), keď na to ideme odzadu, ale skoro ležím, partner tiež a môže ma bozkávať na krku alebo na chrbte - @antifunebracka - táto poloha nie je ani náhodou neosobná a predsa je odzadu
Potom mám ešte v obľube misionára - ale keď vyložím nohy partnerovi na plecia. Pri oboch týchto polohách sa totiž môže venovať "zvonka" partner, alebo ja
A taký orgazmus, keď je chlap vo mne a dráždi ma aj zvonka - ajajáááj, toto nemôžem písať, preboha, ako budem pracovať
tak ja mam najradsej ked som hore. prisposobim si tempo a vobec vsetko ostatne. a navyse je to jedina poloha pri ktorej sa s partnerom vieme urobit naraz
Tak jednoznacne akokolvek od zadu ci na boku na styroch ci lezim ci stojim opita niekede pri strome je super a orgazmus mam rychlo a potom jazdenie mozem si robyť co chcem a nemaze to ovplivnovat teda mozem ale ak to skusi sputam ho a mozem si robyt co chcem A ktoru nemam rada zatial som sa nestretla s takou ale mozno sa to sem nehodi ale co nemam rada v sexe je anal inak nic take som nezazila co bolo take strasne a to som mala uz aj modriny a skrabance do krvy Ale najhorsi bol urcite anal
@teenka tak ty si jebeš opitá pri strome a vadí ti ked ťa na ulici chlapi plieskaju po riti??? konieeeec
@ssnehulienka konečne skvelá diskusia...páči sa mi,že si ju moderuješ aj, nemyslím,že si na sex primladá keďže máš evidetne dosť vyspelé názory a moja obľúbená je akákolvek ale musí ma silno držať úchylka
@salwiska misionar je asi ta najnedocenejsia poloha aka existuje..ked lezis ako mrtvy chrobak a chlap ta penetruje co mu falus staci, ani sa necudujem ze je pre teba nudna .. v skutocnosti sa da pri nej vymysliet kvantum veci
Odjakživa mi vyhovoval misionár, ale nie na spôsob mŕtveho hada samozrejme A občas mám vyslovene náladu na poriadny "vodvaz" odzadu.
Čo si neviem predstaviť, žeby som zvládla s mojou grambľavosťou je hentá kravina, čo sa neviem ako volá, keď chlap oprie ženu o stenu chrbtom a ona mu vyskočí okolo pása a tak sa drží Nevydržala by som ani päť sekúnd, to je jedno, ako pevne by ma držal a predpokladám, že by som si buď ja zlomila niečo alebo jemu niečo, a to by určite nebolo príjemné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@die čo ti poviem, never všetkému, čo vidíš...
(kedy aj robo pripoji nejaky meaningful comment?
Ale teraz úprimne, normálne ma to zaujíma, zdá sa ti 16 tak málo na sex? Skôr ma štve, že každý, kto má voči tomu nejaké= predsudky si predstavuje ľahké dievčence, čo dajú "láske svojho života" po týždni a majú IQ nie moc radostne vysoke...
@antifunebracka dakujem, mlady muz, za spoluucast ale hej, vlastne pravda
@salwiska dobrý výber
A momentálne s priateľom nemám problém aj zozadu. Verím mu.
Zatiaľ asi nebola poloha ktorá by mi nevyhovovala. A s ogazmom mám problém v každej polohe.
Potom mám ešte v obľube misionára - ale keď vyložím nohy partnerovi na plecia. Pri oboch týchto polohách sa totiž môže venovať "zvonka" partner, alebo ja
A taký orgazmus, keď je chlap vo mne a dráždi ma aj zvonka - ajajáááj, toto nemôžem písať, preboha, ako budem pracovať
jedinú čo nenávidím je postojačky
@ssnehulienka konečne skvelá diskusia...páči sa mi,že si ju moderuješ aj, nemyslím,že si na sex primladá keďže máš evidetne dosť vyspelé názory a moja obľúbená je akákolvek ale musí ma silno držať úchylka
Čo si neviem predstaviť, žeby som zvládla s mojou grambľavosťou je hentá kravina, čo sa neviem ako volá, keď chlap oprie ženu o stenu chrbtom a ona mu vyskočí okolo pása a tak sa drží Nevydržala by som ani päť sekúnd, to je jedno, ako pevne by ma držal a predpokladám, že by som si buď ja zlomila niečo alebo jemu niečo, a to by určite nebolo príjemné.