ale nie, (a mozno by ti to pomohlo), baby su namyslene iba koli nam, pretoze po nich na ulici vypiskujeme a vykrikujeme po nich CiCa a ine chujoviny a potom to dopada takto. ale s tym sa bohuzial nic nenarobi, lebo stale budu po uliciach chodit jebacky v priesvitnych suknickach a stale po nich budu vypiskovat nadrzani kokotkovia so stoporenymi údmi.
chce priateľa, dôveru, niekoho s kým sa zasmeje a porozpráva aký mala deň, niekoho kto ju pochopí.. nepotrebuje to byť "mačo" s vytuningovaným autom, motorkou alebo čokoľvek, čo ju opije troma vodkami v bare a potom poloopitú na sedadle auta bude ošahávať...
to Miska1987: Kokos ved mas pravdu alebo teda takto by to malo fungovat lenze ti co to tu zatial popisovali hovorili ako to funguje v realite najcastejsie.
JASNE ... CHALANI SI CASTO KRAT MYSLIA ZE ZAUJMU NEJAKYMI RACICKAMI KOHO VCERA ZBIL A AKO SA NA.EBAL .. MNE VIAC IMPONUJU CHALANI KTORY SU MILY(ALE VEDIA SI SPRAVIT SRANDU) CHALANI KTORY TA PODRZIA V TAZKEJ CHVILI A KED TI JE NAJHORSIE TAK SA PRI NOM CITIS PERFEKTNE..A ZABUDNES NA VSETKO
MYSLITE SI CHALANI ZE VSETKY BABY MYSLIA LEN NA LOVE ..V NIEKTORYCH PRIPADOCH SA TO STAVA A V NIEKTORYCH PRIPADOCH JE TO AJ DOLEZITE... LENZE LASKA JE LASKA A TEN CLOVEK NEZABRANI .. HLUPE SLIEPKY NAM DOBRYM SLIEPKAM ... (XEXE SORY BABY ZA VYRAZ)NAM ROBIA HAMBU A POTOM SA VSETCI CUDUJU ZE JE NA SVETE MALO RODIN S MANZELOM A S DETMI,, SKOR TO BYVA ZE DETI JE VELA A MAZELOV UZ NIET
Podľa mňa baby vôbec nie sú namyslené (aspoň teda väčšina nie) ale túžia len po tom, aby našla niekoho, kto by ju úprimne ľúbil a kto by jej vedel dať to čo potrebuje a to je opora, pomoc a to najdôležitejšie aby jej vždy bol schopný dať na tvár úsmev. To je to čo podľa mňa dievčatá chcú a to, že sa na chalanov nedívajú alebo nemajú záujem o rande alebo pod. nemusí znamenať, že sú namyslené.
Tanecnica: Nekric! a pise sa haNba nie hamba, je to od slova haniť.... Vy tu stale len generaliztujete jake su zenske, jaki su chlapi. Serte na to, kazdy je iny...
JJ majlos ma pravdu fakt uz je tu take skatulkovanie ze aj na mna moc! ked si vsimas zle baby-namyslene a truby tak sa necuduj! alebo je chyba v tebe a preto ta ziadna nechce...neviem nepoznam ani teba ani tvoj vkus ale niekde zrejme chyba bude
No k téme niektoré sú namyslené ale tým sa nezaoberám.(v tomto mojom monologu)
Iné namyslené niesú ...Veľakrát keď niekto zapíska na holku a ona sa neotočí tak je automaticky namyslená(Ja sa tiež neotáčam predsa niesom žiaden psík alebo ak za ňou príde niekto s hláškou "Slečna nesadneme na kávu?" a odpovie"Nie prepáč kávu nepijem" liečia si s tým svoje komplexy (s tým slovíčkom namyslená) len preto lebo sa hneď nedala .. čo večšina starších čaká že taká malá blbá 15-16 ročná sa dá...a toto je vraj namyslenosť...tak potom som maximálne namyslená ale aspoň zo seba nenechám robiť blbú.
Tommyhot: Zase 14 ročné? Tebe sa nejak ten vek páči ale ok odpúšťam o chvíľu mám 15násť
ja sa taktiez neotacam ked na mna zapiskaju.no co som pes. a ako sa vravi podla hvizdu spoznas pizd.ked zapiskaju tak mi hned napadne-aha dalsi s IQ hojdacieho konika.
co baby chcu? kazda chce nieco ine.pred rokmi som chcela niekoho kto ma bude lubit,potom niekoho na koho sa mozem spolahnut a podrzi ma ked to potrebujem a teraz chcem niekoho pri kom budem mat pocit ze sme dvaja rovnocenny partneri.ja som si uzila vztah ked ma chcel mat pod papucou a potom sa mu nepacilo ked som si dupla a ked som cela mat veci pod palcom.nemienim byt ta ktora ho bude tahat, ci ta podpapucova.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Si zistil az teraz tuto novotu?????? Asi by ti fakt pomohla ta gumena anca ta namyslena nebude urcite. Hladaj na spravnych miestach
chce priateľa, dôveru, niekoho s kým sa zasmeje a porozpráva aký mala deň, niekoho kto ju pochopí.. nepotrebuje to byť "mačo" s vytuningovaným autom, motorkou alebo čokoľvek, čo ju opije troma vodkami v bare a potom poloopitú na sedadle auta bude ošahávať...
MYSLITE SI CHALANI ZE VSETKY BABY MYSLIA LEN NA LOVE ..V NIEKTORYCH PRIPADOCH SA TO STAVA A V NIEKTORYCH PRIPADOCH JE TO AJ DOLEZITE... LENZE LASKA JE LASKA A TEN CLOVEK NEZABRANI .. HLUPE SLIEPKY NAM DOBRYM SLIEPKAM ... (XEXE SORY BABY ZA VYRAZ)NAM ROBIA HAMBU A POTOM SA VSETCI CUDUJU ZE JE NA SVETE MALO RODIN S MANZELOM A S DETMI,, SKOR TO BYVA ZE DETI JE VELA A MAZELOV UZ NIET
Typek: jj podla "internetoveho bontonu" (hlavne na IRC serveroch) pisanie velkych pismen naozaj znamena kricanie
No k téme niektoré sú namyslené ale tým sa nezaoberám.(v tomto mojom monologu)
Iné namyslené niesú ...Veľakrát keď niekto zapíska na holku a ona sa neotočí tak je automaticky namyslená(Ja sa tiež neotáčam predsa niesom žiaden psík alebo ak za ňou príde niekto s hláškou "Slečna nesadneme na kávu?" a odpovie"Nie prepáč kávu nepijem" liečia si s tým svoje komplexy (s tým slovíčkom namyslená) len preto lebo sa hneď nedala .. čo večšina starších čaká že taká malá blbá 15-16 ročná sa dá...a toto je vraj namyslenosť...tak potom som maximálne namyslená ale aspoň zo seba nenechám robiť blbú.
Tommyhot: Zase 14 ročné? Tebe sa nejak ten vek páči ale ok odpúšťam o chvíľu mám 15násť
super vysvetlené, presne
A by si sa divil...id pozret na pokec co 13rocne pisu na plochu..na zaplakanie
diks .. ale dufam ze to aj super pochopili
co baby chcu? kazda chce nieco ine.pred rokmi som chcela niekoho kto ma bude lubit,potom niekoho na koho sa mozem spolahnut a podrzi ma ked to potrebujem a teraz chcem niekoho pri kom budem mat pocit ze sme dvaja rovnocenny partneri.ja som si uzila vztah ked ma chcel mat pod papucou a potom sa mu nepacilo ked som si dupla a ked som cela mat veci pod palcom.nemienim byt ta ktora ho bude tahat, ci ta podpapucova.
ver ze aj take su ... nie vzdy ale su ..