@laurikaaa A neposiela ti take to meme, kde stoji vymakany chlap so sad facom a tam je nejaky titulok, ze bigger boob than my girfriend, alebo nieco v tom zmysle...
@trdelniiiq Ee to neni ono a nevim to najst, to bolo take ciernobiele len obrys takeho napumpovaneho typka s takym smutnym meme ksichtom a pod tym ten text
A asi s tebou suhlasim, no ako sama @momoglamorous tvrdi, mal by mat aspon 18 rokov, no ale moze vzhladovo kludne posobit na 12-13
nemám rada extrémne výraznú svalovú hmotu (blee) nič proti, ale bála by som sa, že budem rozpučená no taká vyrysovaná s krásnym bruškom, to je už o inom (a)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale tak všetko s mierou
Aj som jej pravidelne posielal take meme, ale neviem ho akurat najst :/
» www.arrse.co.uk/attachment.php?...
a mat obvod hrudniku vacsi ako ja zas nie je nejake umenie
Marne to hladam a neviem teraz najst :/
Dnes je to medzi zenami sama asexualka a frigida a ja neviem co vsetko esci... Jooj a @momoglamorous ide po mladych chlapcoch
inac, hladal som ten obrazok aj ja ale jedine co som nasiel je tento shit
hlavne, ze moj frajer je o 3 roky starsi
A asi s tebou suhlasim, no ako sama @momoglamorous tvrdi, mal by mat aspon 18 rokov, no ale moze vzhladovo kludne posobit na 12-13
potom som si uvedomila, že to proste značí pomerne všeobecné nie
Bude to chlastat a fajcit kazdy den, za 10 rokov vraskami predbehne aj 60tnika
oj, teším sa na víkend
ale k téme ,nie, nepáčia sa mi také veľké svaly, vlastne ani také tie stredné. iba také na chudom tele , ach ♥
úprimne je to nechutné.