*hľadám* ľudí (nad 18 r.) pre svoju bakalársku prácu, ktorá je zameraná na zámerné sebapoškodzovanie. Výskum bude prebiehať formou rozhovorov. V príp. akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktuje prostredníctvom mailu: vyskumdsh2017@gmail.com
Ďakujem vopred.
Ahojte, som študentkou psychológie v Olomouci. Oslovujem vás prostredníctvom tohto príspevku z dôvodu, že *hľadám* ľudí - konverzačných partnerov pre svoju bakalársku prácu, ktorá je zameraná na zámerné sebapoškodzovanie. Výskum bude prebiehať formou rozhovorov (ak by niekto mal záujem sa zúčastniť, ale nechcel by osobné stretnutie, či rozhovor cez videohovor/hovor, je možná aj emailová komunikácia). Všetko bude kompletne ANONYMNÉ. Hľadám ľudí vo veku od 18 rokov, ktorí sa v minulosti či naďalej v súčasnosti sebapoškodzujú. V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktuje prostredníctvom mailu: vyskumdsh2017@gmail.com. Ďakujem vopred.
Možno by som sa pripojil, ale nemám osobnú skúsenosť, len už dlhšie premýšľam, prečo sa takto tyraju. Závislosť na bolesti, menejcennost, dokazovať druhým, že aj ja mam pocity, snaha o samovraždu? Dve baby mi povedali, že sa rezu, a nepovedal by som do nich. Pekne a múdre baby a nemajú sa rady...
Ďakujem za príspevky. Hľadám ľudí s osobnou skúsenosťou. Príp. tí čo vravíte, že poznáte niekoho s týmto problémom budem veľmi rada ak by ste príp. dali do povedomia túto možnosť zúčastniť sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov