Je tu niekto taký kto by sa chcel naučiť baliť dievčatá na ulici a pýtať si od nich číslo ale samému sa mu do toho nechce ? Ja by som to skúsil ale neviem sa k tomu nejak prinútiť ísť do toho sám. Ak by mal niekto záujem tak nech mi napíše do správy
(ale že som v dobrej nálade tak ti dám aj serióznu radu - neplýtvaj v mladom veku na škemranie aby nebehali za staršími a úspešnými, ale boli miesto toho s tebou, radšej pracuj na tom aby si bol v staršom veku úspešný, nech si medzi tými za ktorými budú behať)
Kedysi možno, dnes už by som nič také neskúšal. Myslím, že každá by na teba pozerala ako na blázna. Tipujem, že väčšina ti nepovie nič alebo budú od teba zdrhať.
@staphylococcus No a nehovoriac o tom, že to je absolútne neprirodzené. Vidím niekoho 5 sekúnd ako okolo mňa prejde, neviem o ňom/nej absolútne nič a vypýtam si číslo, lebo chcem ísť na rande? Nezmysel. O to viac, keď tam človek plánuje cielene stáť a oslovovať rad radom každú ženu.
toto video ta nauci skoro vsetko. existoval cely playlist, ale zial, uz neexistuje takze uz sa da zistit len skoro vsetko, lebo ostalo len jedno jedine video.
@james98@8 ó, toľká nevinná naivita v tebe =D
nie, ani na zoznamku žena nejde s tým. na zoznamku si ide nakŕmiť ego tým koľko zúfalcov sa ju snaží zaujať lebo je dokonalá bohyňa.
@midnight kokos lepšie by som to nenapísal, veď ty si génius ktorý to úplne vystihol hneď v prvej reakcií, ale pozn. ja som to nerobil kvôli ženským ale kvôli autám ktoré sa mi páčili a chcel som ich
@wewo ale tak to nieje ...náhodou v pohode pokec s Midnajtom,.. nakoľko má vždy rozumné reči a aj ty si taký zatiaľ si nenapísal ani jednu sračku na moje fórum, vás beriem o level omnoho vyššie než ostatných tuna a ešte dvoch k vám
pokial niesi nejaky velky fesak to nema absolutne vyznam. Ja uz som parkrat bol s takymi co s tym nemali problem, ale ked to robili bolo mi doslova trapne aj za nich.
Keď sa ti raz niekde na ulici niekto zapáči natoľko, že z toho máš pocit aký si 5 rokov nemal, nech sa páči, skús to. Ale ak chceš byť tzv. pick-up artist, trénuj si to doma na manke
mne sa to tak nepriamo stalo cca pred rokom... čakala som v bočnej uličke v centre tesne pred Vianocami a čakala som na kamarátky, že pôjdeme na spoveď.. zrazu tu 3 chalani, jeden prišiel ku mne s vareným vínom že "ahoj Peťa"... ja kukám, že nie som Peťa a on že si ma asi zmýlil, ale že či by som s nimi niekam nezašla bola som úplne vyplašená, nevedela som ako reagovať tak som mu len povedala že čakám na kamarátky a pošla som preč následne ma to mrzelo, lebo to bolo celkom milé ale bola som zmätená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
áno, je. ty. napíš si.
(ale že som v dobrej nálade tak ti dám aj serióznu radu - neplýtvaj v mladom veku na škemranie aby nebehali za staršími a úspešnými, ale boli miesto toho s tebou, radšej pracuj na tom aby si bol v staršom veku úspešný, nech si medzi tými za ktorými budú behať)
Jedna sorta žien sa od tohto konania dištancuje, iné naopak k tomu mužov vyzývajú...
nech sa radšej pekne riadi mojou radou.
nie, ani na zoznamku žena nejde s tým. na zoznamku si ide nakŕmiť ego tým koľko zúfalcov sa ju snaží zaujať lebo je dokonalá bohyňa.
kedysi mozno...