Dobre, aky blbec toto vsetko vymyslel? Mne sa cely tento princip nepaci... Najprv niekto musi niekoho pol roka namotavat, potom sa boji kazdeho dalsieho kroku a az do konca zivota nevie na com je... Proste ma to nebavi
no, teraz začínam vážne lutovať že som zadaná, lebo by som ti okamžite bežala napísať že sa mi páčiš....ale asi to nepojde, tak ja skusim obehnuť nejaké volne kamosky(nejake volne mitusim este ostali) a poviem im že sa im páčiš
ale ekby niečo, Ygor je velmi ochotný, bude diskretny....
Galinka...ponuka plati ale nepresla si konkurzom... mas totiz na krku Ygora a ja ho riesit nebudem...este sa vyhne letriacemu sipu z mojho luku, dostane sa na blizko a zmlati ma do bezvedomia... Ja to nemam zapotrebi...
Dobre, lubi sa mi toto forum, zatial som dostal par ponuk od muzov, zopar utesujucich slov od zadanych slecien a jednu TS v ktorej mi bolo oznamene ze som skurveny chuj... Vydim to uspesne
Och, áno, Melcoire... Som strom, o ktorý sa môžeš chytiť aj počas tej najväčšej víchrice, aby Ťa neodviala na miesta večného zatratenia a tým zahubila Tvoju citlivú dušu...
Vidim ze kazdy po svojom Damy, tiez som volny, ale musite byt z Bratislavy, byt vtipne, mile, ochotne, krasne a vediet 3 jazyky Co vsetko vam ponuknem ja, je tajomstvo, ale ked pozadujem tak vela, piste si, ze to bude stat za to! Vlastne by vam tvar strnula uzasom
Ak nesplnate podmienky, mozete pisat Melcoirovi a Kamiliovi ..
Ale poriadok treba...sak stale ostavam romantik a Gentleman... nebudem chodit s troma naraz pche...za co ma mate?
Kamilio a Fragile nestvite ma... lebo si na to dam Copyright a vysudim na vas take prachy ze skoncite s holym zadkom a uz vas ziadna nebude chciet...pche
Neviem ako to slecny povedat...ale Desiree bola naozaj prva... Musim jej dat zapravdu... To vydim ako jedine ferove riesenie... Podla ineho sudit nemozem...no mozem ale o tom potom...
ale no tak baby...ja keby som bol zena,tak melcoire je u mna na prvom mieste a idem po nom jak pes po klobase,ale zial niesom,takze sa mu pekne ozyvajte a pozivajte ho na rande!!!! ...je to fasa chalan s dobrou dusou a velkou charismou! ...takze nevahajte lebo vam ho ukradnu!!!
Nevidim dovod, preco by sme nemohli v tejto teme koexistovat v mieri, kazdemu z nas sa ozvu take dievcata, ake sme oslovili Ak by sa jedno na pomykove rozhodlo pre sebavedomeho, mladeho, sarmantneho muza s kratkymi hnedymi vlasmi a zakladnym kurzom masazi (Fragile.), urcite by nelutovalo. A predsa by si nezranil city akejkolvek neznej kvetiny, ktorymi su zeny
Vies co Fragile? Dobre dobre...suhlasim s tebou... Pre istotu si ale zaloz tu temu aj sam, lebo aby sa niekomu chcelo citat 60komentarov a prepracovat sa k tvojej ponuke, neviem neviem neviem Aby si ta tu vsimli Vidite aky je ujo Melcoire dobry a citlivy?
Niak sa nam to tu zvrtlo ...treba sa ludia drzat temy,lebo pokial viem,tak toto neni volna diskusia,ale forum melcoire a jeho ctitelky ...takze Fragile:nechaj Melcoira a ty si mozes urobit podobnu temu a kedze ta poznam nepochybujem o tom ze slecny pisat budu aj tebe
No ja to vidim tak, ze Fragile pojde na ferovku s Melcoirom, tym padom obaja skoncia na par tyzdnov v nemocnici (minimalne) a uz nebudu taki pekni. NA Kamilia sa zabudlo, takze SLECNY PISTE MNE
(tomuto sa hovori, kde sa viaceri biju, chavez vyhrava len dufam, ze sa neozve niekto, kto fandi Melcoirovi:/)
Chavezz:ja fandim melcoirovi a kto by si s nim chcel dat ferovku,tak melcoira zastupim ...ale teraz vazne baby...s melcoirom sa oplati ist niekam na kavu ...tak mu piste!!! ...ojeeeeeee!
73:vekovy rozdiel pokial to neni niaky tazky extrem je podla mna blobst riesit...bud chcete,alebo nechcete a nezalezi na tom ci mas o 3 roky menej alebo viac! ...ja ked som mal 16 mal som 23 rocnu frajerku! ...ide o pristup aj 2O ludia sa dokau spravat jak male detska...ja som zivy dokaz!!!
78:vsak to je jedno...mnohozenstvo je v pohode ...
melcoire je uz asi zahojeny ...tak by som teraz navrhoval dalsieho pana na holenie,nech sa prihlasi a damy si budu vyberat ...spravime tu taku minizoznamku ...seriozne vazne...a ty sa nesmej!!! ty vies kto!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
Ale jenom jako kamarad
ale ekby niečo, Ygor je velmi ochotný, bude diskretny....
6: Bez Sheena chcem nejaku krasnu a inteligentnu
Možno by som sa ti tiež ozvala keby som nebola zadaná (Aj keď zase... keď sa najskôr ponúka sám a potom ho ponúka aj Sheena... )
Ale skúsim sa zamyslieť či mám nejaké krásne, inteligentné a nezadané kamarátky a prípadne im dám vedieť že sa ti majú ozvať
Ale ak by som sa Ti ja nepáčila, tak je tu stále aj Ygor, ktorý horí túžbou po Tvojich mužných ramenách... Pamätaj na to...
Ygor nenavidim ta...urcite za kazdym prispevkom stojis ty
To nie je Napoleon... oh, mein Gott...
Neskoro, bola som prvá.
Aj mne sa ozývajte
Ak nesplnate podmienky, mozete pisat Melcoirovi a Kamiliovi ..
Citujem: "ziadne dlhe opletacky..."
Kamilio a Fragile nestvite ma... lebo si na to dam Copyright a vysudim na vas take prachy ze skoncite s holym zadkom a uz vas ziadna nebude chciet...pche
Tak nadvoje zvládam... Ale ešte aj tak tu je jeden zádrhel... Nechcem sa trhať...
Ja som cielavedomy mlady rebel a ludia mi casto vravia, ze je zo mna citit istu auru delikatnej nebezpecnosti
Kazdy z nas sa bude pacit inym typom dievcat
V pohode. Vyriešte si to medzi sebou... Ja sa budem robiť, že som to nečítala...
A so šurikenom, lukom ani inou podobne nebezpečnou zbraňou stále nesúhlasím
A medzi nami kurz masirovania mam aj JAAA!!!
no je to vazne zaujimavy pristup ale podla mna by to nefungovalo vsak ta hra je niekedy lepsia ako sam vysledok a nasledne sklamanie
a niesi nejako moc narocny ze by si chcel peknu a inteligentnu babu? mozno by ti daka napisala ale mozno sa boja odpovede
P. S. a skôr uverím v UFO ako v to, že nejaká pekná a nezadaná baba (také vôbec sú?) ma bude chcieť
P. S. 2. Pokiaľ budete vedieť/počuť o nejakých intenzívnych kurzoch balenia, kľudne ma tam môžete prihlásiť. S výnimkou štátnych baliarní a. s.
P.S: Ak by niektorá prehrala viem veľmi dobre utešovať...:p
To co je? Sak si chlap a mas gule ne? ci si zena? A mas 16 tak co places
Blbosti pises.
(tomuto sa hovori, kde sa viaceri biju, chavez vyhrava len dufam, ze sa neozve niekto, kto fandi Melcoirovi:/)
Takze to urobim naopak:Ktory z vas chce mna ?
Hehe,takze Chavez je zo mna paf hej?To odkial mas
75.Ved sa mozem prestahovat
melcoire je uz asi zahojeny ...tak by som teraz navrhoval dalsieho pana na holenie,nech sa prihlasi a damy si budu vyberat ...spravime tu taku minizoznamku ...seriozne vazne...a ty sa nesmej!!! ty vies kto!!
Lebo ked som ta videla s tym riflovym dennikom, zacitila som skor zavan komicna
takuto blbost vymisliet
a odkial ste prisli na to ze som z Milusky paf???? Ved to malo ostat TAJOMSTVO: disappointed: smiley:
uz nemam co dodat....