Ci pána...od toho trápnejšie metódy som ešte nevidel, ale ani sa nečudujem. Je to stiahnuté z Qarku. To je strašne trápny server. Podľa ich metód by nemohli baliť ani 13 ročný. Dosť veľa som na tej stránke čítal články. A pripadajú mi ako okopírované trápne metódy z Brava alebo z iných teenagerských časopisov. Nevedel by som si ako by mohla fungovať metóda chudáček. Už vidím ako sa dievčatá hrnú za zúfalcami ktorí ponižujú samých seba. A ešte som tam videl jednu perličku: Tak pojď kotě. Veľmi dobre som sa na tom pobavil.
sak to je daky nonsens...xalani hoci budete akykolvek zufali vymyslite si nieco vlastne lebo keby na mna niekto skusal vacsinu z tyx metod vybavim si asi sudny prikaz nex sa odomna drzi v bezpecnej vzdialenosti minimalne 100m...ale ako zamer bol pekny Lemmy
lemmy a ci tajti to pisat tam kde to patri >? ci uz si tak zaujaty ilegalnym kopirovanim linkov na warezy ze si si ani nemal cas prestudovat ako funguje birdz ?
keby si siel na niake warez forum a nasiel by si si aspon troska zo svojho drahocenneho casu na precitanie pravidiel fora vedel by si ze kopirovanie linkov je zakazane
jaaaaaaaaaj aj tak asi najlepsi sposob na balenie je buchnut basebalovou palkou po hlave a hned supnut do kufra auta a mate dotycnu alebo dotycneho hned zbaleneho
Typek, Lemmy ved sa nehadajte... je to trapne... ale osobne nic proti Vam... len nemam rada ked niekto si riesi problemy pred ludmi a este k tomu na internete... takze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
no chceknute mam dost ale ved nic proti tomu dobre ta prva metoda najlepsia podla mna na priamo
Tomáš: snáď už máš dosť návrhov na moderátorov
Pomocky: dva metre stvorcove baliaceho papieru (zalezi na vas ci ozdobny alebo obycajny), noznice, stuha alebo lepiaca paska.
Postup: objekt ktory chceme zabalit polozime do papiera, zavinieme a zalepime pripadne zaviazeme stuhou...