Takže ako ste určite uhádli, aj ja som pred pár rokmi prepadla čoraz modernejšiemu trendu nakupovania cez internet. Väčšinou využívam dobierku alebo kuriéra, no rozmýšľala som nad (asi) najnovším spôsobom doručovania balíkov, nad balíkomatmi. Ešte som ten
Ja som raz využil kedže som to mal ako zadarmo dopravu, v pohode vecička, nič prevratného Robia to iba niektoré eshopy (čo sa mi javia v mysli tak bux.sk, shoppie.sk, nay.sk, parfurms.sk...) a na ich stránkach nájdeš miesta, kde sa dané balíkomaty nachádzajú
@danieldevil to mi je jedno či to využíva len zopár obchodov, tie obchody, ktorých e-shopy používam to poväčšine majú + chcem vedieť skúsenosti ľudí s touto službou a nie to čo popíšu zamestnanci na stránke
@matthewp čiže tie balíkomaty nie sú akože pre celé slovensko ale každý obchod resp e-shop má vlastné balíkomaty? či ako to je ? .... a hľadala som umiestnenie balíkomatov na jednom e-shope a nikde som to tam nevedela nájsť
Veď to nie je niečo prevratné, na dobierku keď niečo berieš, tiež sa pýtaš ľudí na skúsenosti? Ale ak teda veľmi chceš, čítaj tu » www.hojko.com/balikomat-t1841...
@danieldevil ak si si všimol pýtala som sa aj na to či je preprava balíkov bezpečná a či prichádzajú nepoškodené a to mi odosielatelia objednávky asi len ťažko povedia + tiež som písala, že dobierku používam tj. mám s tým skúsenosti a teda sa ľudí nebudem vypytovať na skúsenostie z toho keď sama viem ako to prebieha
PS: vďaka za link
A moja skúsenosť - balík prišiel rýchlo, nepoškodený ... Brala som to takto kvoli tomu, že som nebola časovo flexibilná - nevedela by som sa dohodnúť s kuriérom a nemusela som sa plašiť, aby som stihla ísť na poštu ... proste si vyzdvihneš balík kedy chceš
Balík ide takou istou cestou ako keď ide k tebe, takže ako sa ku nemu chovajú kuriéri a poštári, tak príde. Jediný rozdiel je, že ti nepríde domov / na poštu ale do balíkomatu. V Čechách je to rozšírenejšie, u nás už tiež pár máme. V Bratislave napríklad z mojej skúsenosti. Ešte rozdiel je v tom, že balíkomat zväčša neprijíma reklamácie. T.j. ak reklamuješ tak klasicky kuriérom odosielateľovi. Je to len výdajňa. Ako pošta.
Je to fajn vec. Hlavne ak si v práci a nemáš čas proste niekam behať. Existuje viacero spoločností, čo takéto veci prevádzkujú.
Ja som si z niečoho takého vyberal balík len raz. Vyzerá to ako taká veľká skriňa so šuplíkmi a terminálom uprostred. Tam si zadáš číslo balíka, zaplatíš, a ono ti to už samé otvorí príslušnú priehradku s tvojim tovarom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@matthewp čiže tie balíkomaty nie sú akože pre celé slovensko ale každý obchod resp e-shop má vlastné balíkomaty? či ako to je ? .... a hľadala som umiestnenie balíkomatov na jednom e-shope a nikde som to tam nevedela nájsť
PS: vďaka za link
» www.intime.sk/sk/Balikomat-24...
A moja skúsenosť - balík prišiel rýchlo, nepoškodený ... Brala som to takto kvoli tomu, že som nebola časovo flexibilná - nevedela by som sa dohodnúť s kuriérom a nemusela som sa plašiť, aby som stihla ísť na poštu ... proste si vyzdvihneš balík kedy chceš
Ja som si z niečoho takého vyberal balík len raz. Vyzerá to ako taká veľká skriňa so šuplíkmi a terminálom uprostred. Tam si zadáš číslo balíka, zaplatíš, a ono ti to už samé otvorí príslušnú priehradku s tvojim tovarom.