okrem toho, mne sa viac pozdáva OTP, žiadne mesačné poplatky do 26 rokov bez ohladu na to či si študent alebo nie, či v 15tich musíš ísť s rodičom mi príde nepodstatné, radšej by som raz skočila do banky s mamou, ako platiť každý mesiac prakticky za nič...
Prides do banky, ale tu si vyber vopred...nemusis nic vediet...bude tam sediet pekna baba a ona ta peknymi ocami prehovori na vsetko, spravi vsetko za teba...ani tie blbe papieriky na vklad nemusis vypisovat...no problem...
mám tolko rokov len bratranec sa ma to pýtal...... a ten účet máš zadara keď použiješ kartu 5 krát mesačne ....... stačí ak kúpiš rožok za cent a v tecu v samoobsluhnej pokladni zaplatˇiš kreditkou .
Hmm..no neviem...presne...ja mam ten balicek academy za 0.35eura...neplatim tak casto kartou aby som to mal zadarmo...
ked som si to vybavoval, tak mi povedala, ze platba nieje zadarmo...ale ze ked zaplatim 10x kartou tak neplatim za ucet...co je divnel, lebo na stranke pisu, ze sa neplati za platbu kartou...
No neviem...mna to netrapi, lebo 3.5eura rocne neni nejako vela za sluzby ktore mam...
a pozri...riad sa podla praktickych veci...
ake mas bankomaty pri sebe, pri instituciach ktore navstevujes? Slovenska sporitelna ma bankomat v kazdej diere...tatrabanka skoro v kazdej ...OTP? ja som vela OTP bankomatov este nevidel...mbank? ten ziadny...
heh potesila ma tatrabanka na strojarskom veltrhu, ked tam doniesla prenosny bankomat ...taka pekna pancierova dodavocka plna prasul
Ja mám Slovenskú Sporiteľnu a tiež je tam vedenie účtu zadarmo pokiaľ si študent. A vyberaj si banku podľa toho, ktorú máš najbližšie, alebo ktorá sa nachádza na miestach, kam najčajstejšie chodíš. OTP bankomatov som teda veľa nevidela, napr. v mojom meste nie je žiaden OTP bankomat, mBank uz ani nehovorím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tam majú študentský účet bez akýchkoľvek poplatkov
všetko zadara okrem hotovostného vkladu za nejakých 40 centov
"(mne sa tá banka celkom pozdáva lebo je to jediná banka kde si môže založiť účet aj 15 roční bez rodiča ... Stačií len občiansky preukaz) "
okrem toho, mne sa viac pozdáva OTP, žiadne mesačné poplatky do 26 rokov bez ohladu na to či si študent alebo nie, či v 15tich musíš ísť s rodičom mi príde nepodstatné, radšej by som raz skočila do banky s mamou, ako platiť každý mesiac prakticky za nič...
@sandy114 mBank je bez poplatkov aj nad 26 rokov...
to aspoň viem o tej banke
jaký poplatok ???
to pochopim ale vacsina je doma takze neviem naco im to treba
ked som si to vybavoval, tak mi povedala, ze platba nieje zadarmo...ale ze ked zaplatim 10x kartou tak neplatim za ucet...co je divnel, lebo na stranke pisu, ze sa neplati za platbu kartou...
No neviem...mna to netrapi, lebo 3.5eura rocne neni nejako vela za sluzby ktore mam...
a pozri...riad sa podla praktickych veci...
ake mas bankomaty pri sebe, pri instituciach ktore navstevujes? Slovenska sporitelna ma bankomat v kazdej diere...tatrabanka skoro v kazdej ...OTP? ja som vela OTP bankomatov este nevidel...mbank? ten ziadny...
heh potesila ma tatrabanka na strojarskom veltrhu, ked tam doniesla prenosny bankomat ...taka pekna pancierova dodavocka plna prasul
Ďakujem všetkým za pomoc.
Ps: SMAJDALF v mbanke musis mat mim 18 rokov a v TB nie.... Takze mbank mi je nanic.